Koopjesjagers opgelet! Shop goedkoop de mooiste merken…

27 juni 2023

Oh yes….. Sale, korting, outlet en low budget, wij Nederlanders houden van meer voor minder! Tja wie niet hoor ik je denken want het leven is tegenwoordig al duur genoeg. Shop goedkoop de mooiste merken voor je dochter met flinke korting. Zo is haar garderobe budgetproof gevuld, want die meiden groeien als kool en volgend jaar kunnen ze het al niet meer aan. Toch zonde dat ze maar zo kort met kleding en schoenen kunnen doen. Leer daarom hier ‘de kneepjes van het vak’ van de koopjesjagers.

Wie kent het niet? Koop je een toffe outfit voor je dochter, krijgt ze een groeispurt. Is dat even weggegooid geld! Gelukkig kun je tegenwoordig ook de mooie merken shoppen voor minder geld. Wij vertellen je in dit artikel hoe je dat het beste kunt doen…

Koopjesjagen in de sale

Wanneer je niet direct op de nieuwe collecties duikt maar juist even een paar maanden wacht dan kun je de collectie al vrij snel weer in de sale shoppen. Scheelt toch al gauw zo’n 25%. Je moet iets langer geduld hebben maar voor leuke koopjes hebben we dat best over.

Met korting shoppen

Actiedagen

Soms zijn er van die speciale actie dagen waarop je korting krijgt op fashion. Denk bijvoorbeeld aan Glamour Day je kunt dan met 20% korting de nieuwste collectie shoppen. Deze dag valt 1x in het voorjaar en 1x in het najaar. Ook Black Friday is zo’n dag waarbij heel veel shops korting geven op fashion.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Bij heel veel shops krijg je een eenmalige korting van ongeveer 10% op je bestelling wanneer je je inschrijft op hun nieuwsbrief. En we weten allemaal; alle kleine beetjes helpen!

Koop een seizoen vooruit.

Als je de maten van je kids enigszins een beetje kunt inschatten op groei dan kun je ook in het voren shoppen. Koop dit jaar in de supersale de kleding voor aankomend jaar. Dat scheelt echt heel veel geld want je kunt nu wachten tot het laatste moment waarin de sale op het hoogst staat en dan sla je je slag! Maar let dus wel goed op dat je de kleding zeker niet te klein koopt.

Ook de outlet is voor koopjesjagers de moeite waard

In de outlet van een shop vind je vaak de overjarige collecties. Dat zijn de collecties van de afgelopen jaren. Met een beetje rond snuffelen zitten er vaak nog wel wat mooie items voor je dochter tussen om een gave outfit te creëren. Deze collecties zijn meestal met een flinke korting te koop.

Low budget shoppen

Naast de duurdere shops zijn er ook veel shops waarbij je voor low budget prijzen kunt slagen. Vaak is het dan geen merkkleding, maar als dat voor jou niets uit maakt is dat ook helemaal prima. De betere merken zijn vaak kwalitatief wél een stuk beter betreft materiaal, maar dat is ook net wat je zelf belangrijk vind.

Let op! De kinderbijslag komt eraan.

In juli ontvangen we weer de kinderbijslag en dit is een mooi extraatje wat je kunt besteden aan de garderobe van je kids. Sommige mensen laten het gewoon op de grote hoop komen en doen er de normale dingen van en weer andere zetten dit echt opzij om aan de kinderen uit te geven. Nu er overal volop sale is komt de kinderbijslag weer als geroepen en doet het toch net wat minder pijn om dat geld uit te geven.

Nu je de kneepjes van het koopjesjagen kent en je er weer even aan herinnerd bent dat de kinderbijslag er aan komt, weet hoe je de garderobe van je dochter leuk kunt vullen met niet al te dure merkkleding. Dus hop hop aan de shop!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sinterklaas

Budgetproof tips voor Sinterklaas inkopen

Het is allemaal misschien wat aan de vroege kant, al liggen de eerste pepernoten alweer een hele tijd in de...
20230829_160402-1

Budgetproof – Een coole outfit voor groep 3!

Afgelopen maandag zijn hier in het zuiden de scholen weer begonnen. Voor mijn jongste dochter een bijzondere dag want ze...
meisjes winterkleding

Toffe herfst en winter collecties 2023-2024

We zijn er dit jaar al vroeg aan toe! Je kunt de herfstcollectie niet snel genoeg gaan shoppen want deze...