Budgetproof – Een coole outfit voor groep 3!

30 augustus 2023

Afgelopen maandag zijn hier in het zuiden de scholen weer begonnen. Voor mijn jongste dochter een bijzondere dag want ze start dit jaar in groep 3.. De klas waar alles gaat beginnen zoals rekenen, schrijven en lezen. Ze vond het super spannend maar had er tegelijk ook heel veel zin in. Een coole outfit hoort daar natuurlijk wel bij, en deze is ook nog eens lekker budgetproof. Kijk je mee?

Een coole outfit shoppen

Samen shoppen is sowieso iets wat de meiden hier graag doen maar het is extra leuk als we specifiek voor de dames op pad gaan. Gezellig door de winkeltjes struinen en tussendoor ergens neerstrijken voor een heerlijke lunch en het feest is helemaal compleet als er een ijsje in de hand mee mag..

Nu gingen we dus op zoek naar een leuke outfit voor onze Vie. Niks geks, gewoon een leuk nieuw setje en liefst ook een beetje budgetproof. Hiervoor liepen we naar de Zeeman. Ze hebben de laatste jaren echt leuke dingen tussen de collecties hangen, dus zeker de moeite om even naar binnen te gaan.

De juiste finishing touch!

We waren direct gevallen voor het mooie spijkerlook jurkje. Deze is afgewerkt met leuke ruffeltjes en voorzien van knoopjes over de voorkant. Om er een beetje een gezellig draai aan te geven kozen we voor een kleurrijke maillot, eentje in verschillende kleuren banen. Dit geeft precies de juiste finishing touch!

Bij een meisjes look hoort natuurlijk een sieraad.. Vie was al direct verliefd op het Paw Patrol BFF kettinkje. Dit is een hartje in tweeën gesplitst dus deze kun je ook eentje aan je bestie geven. Helemaal trots verliet ze winkel in haar nieuwe coole outfit voor groep 3!

Budgetproof!

Deze complete outfit inclusief kettinkje scoorden we voor €19.47. Het jurkje was €9.99, de maillot (die per 2 verpakt zijn) was €6.99 en het kettinkje €2.49. Een leuke outfit voor een nog leukere prijs!

* Dit is een samenwerking! *

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...