Budgetproof – Een coole outfit voor groep 3!

30 augustus 2023

Afgelopen maandag zijn hier in het zuiden de scholen weer begonnen. Voor mijn jongste dochter een bijzondere dag want ze start dit jaar in groep 3.. De klas waar alles gaat beginnen zoals rekenen, schrijven en lezen. Ze vond het super spannend maar had er tegelijk ook heel veel zin in. Een coole outfit hoort daar natuurlijk wel bij, en deze is ook nog eens lekker budgetproof. Kijk je mee?

Een coole outfit shoppen

Samen shoppen is sowieso iets wat de meiden hier graag doen maar het is extra leuk als we specifiek voor de dames op pad gaan. Gezellig door de winkeltjes struinen en tussendoor ergens neerstrijken voor een heerlijke lunch en het feest is helemaal compleet als er een ijsje in de hand mee mag..

Nu gingen we dus op zoek naar een leuke outfit voor onze Vie. Niks geks, gewoon een leuk nieuw setje en liefst ook een beetje budgetproof. Hiervoor liepen we naar de Zeeman. Ze hebben de laatste jaren echt leuke dingen tussen de collecties hangen, dus zeker de moeite om even naar binnen te gaan.

De juiste finishing touch!

We waren direct gevallen voor het mooie spijkerlook jurkje. Deze is afgewerkt met leuke ruffeltjes en voorzien van knoopjes over de voorkant. Om er een beetje een gezellig draai aan te geven kozen we voor een kleurrijke maillot, eentje in verschillende kleuren banen. Dit geeft precies de juiste finishing touch!

Bij een meisjes look hoort natuurlijk een sieraad.. Vie was al direct verliefd op het Paw Patrol BFF kettinkje. Dit is een hartje in tweeën gesplitst dus deze kun je ook eentje aan je bestie geven. Helemaal trots verliet ze winkel in haar nieuwe coole outfit voor groep 3!

Budgetproof!

Deze complete outfit inclusief kettinkje scoorden we voor €19.47. Het jurkje was €9.99, de maillot (die per 2 verpakt zijn) was €6.99 en het kettinkje €2.49. Een leuke outfit voor een nog leukere prijs!

* Dit is een samenwerking! *

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
quapi meisjeskleding

Quapi – Hey knapperd!

Tja nu denk je natuurlijk, hoeze ‘Hey knapperd’! Nou dat zullen we je even uitleggen.. Quapi is afgeleid van het...
cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...