SHOP TIP: Cadeauwinkel Odiles Giftshop

20 april 2021

Wat een geluk, we hebben weer een geweldige leuke cadeauwinkel gevonden welke we graag delen met jullie. Want bij Odiles Giftshop kun je je geluk niet op! Deze leuke cadeauwinkel  heeft een unieke collectie vol met originele cadeautjes, bijzondere gifts, woonaccessoires, streekproducten, delicatessen en heel veel lekkers ook voor jezelf!! Haar specialiteit: een uitgebreid assortiment koffie en theesoorten.  Kijk, daar heb ik je aandacht.

GA DIRECT NAAR DE SHOP

Odiles Giftshop

Odile (yes, it’s all in the name) heeft een grote passie om op zoek te gaan naar unieke producten waar we allemaal blij van worden. Die liefdevolle cadeautjes waarmee je iemand een hart onder de riem steekt, feliciteert, of waarmee je zegt dat iemand dierbaar voor je is. Die lieve cadeautjes die juist zo belangrijk zijn. Door zelf die unieke producten uit te zoeken, blijft Odiles Giftshop overzichtelijk. Als in: je wordt niet overspoelt door volledige collecties, maar alleen de allermooiste en meest bijzondere cadeautjes staan in deze heerlijke cadeauwinkel.

odiles giftshop, koffie en theewinkel in schalkhaar, online cadeauwinkel, online theewinkel, persoonlijke cadeautjes, odiles winkel

Koffie en theewinkel Schalkhaar

Odiles Giftshop staat beter bekend als die fijne koffie en theewinkel in Schalkaar bij Deventer (Pastoorsdijk 3 te Schalkhaar). Hier kun je terecht voor een ruime keus in losse en verpakte koffie en thee en theeboeketten. Naast de vele soorten koffie en thee vind je hier jams, marmelades en streekproducten, evenals een grote keus in chocolade, diverse soorten Deventerkoek, biscuits en shortbread uit Devon, Oudhollands snoepgoed en delicatessen. 

Uniek: de Theetas

De theetas vind ik zelf een geweldig leuk cadeau om te geven! Een mooi vormgegeven doos gevuld met thee, een houten lepeltje, een thee ei en leuke vragenkaartjes voor een momentje samen. Wie ga jij verwennen met een van de leuke theetassen

koffie cadeautje, koffie koffertje, cadeau koffie liefhebber, cadeau koffie drinker

Koffie cadeautje en een goed gesprek

Struinend door de online cadeauwinkel kom ik zoveel leuke cadeautjes tegen. Ga je koffiedrinken bij de buurvrouw of een lieve vriendin? Dan is dit koffie cadeautje echt leuk om te geven. Geniet samen van heerlijke biologische koffie en een goed gesprek. Verpakt in een leuk koffiepotje, houten lepeltje, melkkannetje of suikerpotje en 25 vragen over van alles. Kom zo nog meer over elkaar te weten tijdens een goed koffie gesprek.

Speciale tekstborden voor een speciaal iemand

Wil je iemand iets persoonlijks zeggen maar weet je niet hoe? Deze tekstborden hebben prachtige teksten voor je zus, (schoon)moeder, vriendin, opa en oma, buurvrouw en nog veel meer. Dit bijzondere cadeau krijgt vast een heel speciaal plekje bij iemand in zijn/haar huis en hart! 

lizzy de vlinder knuffel, vlinder knuffel, vlinder boekjes, odiles giftshop

Vrolijke kinderboekjes over Lizzy de Vlinder

Heel uniek en bijzonder zijn de boekjes van Lizzy de Vlinder die Odile zelf geschreven heeft.

Deze super kleurrijke, vrolijke en leerzame kinderboekjes van Lizzy de Vlinder en haar vrolijke vriendjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Erg leuk om deze kinderboekjes van Lizzy de Vlinder en knuffel te geven als kraamcadeau of gewoon als klein cadeautje voor een verjaardag. 

lizzy de vlinder knuffel, vlinder knuffel, vlinder boekjes, odiles giftshop

Al deze bijzondere cadeautjes, cadeaupakketten en mooie woonaccessoires en nog veel meer kun je kopen in haar cadeauwinkel in Schalkhaar. Woon je niet in de buurt neem dan een kijkje online in haar Online Giftshop

lizzy de vlinder knuffel, vlinder knuffel, vlinder boekjes, odiles giftshop

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

moederdag cadeau kaya sieraden mama girlslabel ketting oorbellen

Een prachtig sieraad voor de liefste mama + winactie

Vandaag is het Moederdag! De dag dat alle mama’s extra in het zonnetje gezet worden en overladen worden met kusjes,...
persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Moederdag, geef een persoonlijk sieraad

Zondag 8 mei is het Moederdag, de dag dat je je mama weer even extra in het zonnetje mag zetten....
feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...