Moederdag, geef een persoonlijk sieraad

3 mei 2022

Zondag 8 mei is het Moederdag, de dag dat je je mama weer even extra in het zonnetje mag zetten. Hoe verras jij haar? Maak jij een mooie tekening, knutsel of koop je een klein cadeautje? Bij Finaste weten ze wel hoe je je mama kunt verrassen, bijvoorbeeld met een prachtige gegraveerde naamketting of een ander mooi sieraad.

persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Finaste betekent in het Zweeds, ‘de mooiste’, en de mooiste dat ben jij! In deze webshop verkopen ze een uitgebreide sieraden collectie. Van minimalistische oorbelletjes tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook voor een speciaal gegraveerd sieraad ben je hier op het juiste adres en dat is toch een bijzonder cadeau voor moederdag.

Moederdag, een cadeau voor ‘de mooiste’

Moederdag is natuurlijk al snel maar omdat ze veel sieraden in een eigen atelier maken kunnen ze gelijk met je bestelling aan de slag en heb je het vaak al de volgende dag in huis. Dus aarzel niet en kijk snel voor een mooi sieraad om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Wist je dat jou sieraad altijd mooi verpakt word in een sieradendoosje. Zo word het nog leuker om te geven en om te krijgen.

Het perfecte persoonlijke cadeautje

De graveerbare sieraden zijn natuurlijk het perfecte persoonlijke cadeautje voor jouw moeder op moederdag! De meesten van de graveerbare sieraden zijn subtiel en minimalistisch, maar ze hebben ook een aantal meer opvallende sieraden. Wil jij nou helemaal iets anders, ook de initials kettinkjes, armbandjes of oorbellen zijn super leuk om cadeau te doen.

Een bijzonder cadeau voor moederdag

 Om het je gemakkelijk te maken hebben ze op de website een speciale pagina voor Moederdag aangemaakt. Hier vind je een overzicht met prachtige sieraden die perfect zijn om als geschenk te geven. Uit ervaring weten wij dat moeders intens blij worden van graveerbare sieraden met de initialen van haar kind(eren)! Extra fijn: ook voor graveerbare sieraden geldt: vandaag voor 17.30 uur besteld, is morgen al in huis! 

persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Ben je dus nog op zoek naar een moederdag cadeautje dan moet je zeker even een kijkje nemen op de website van Finaste waar niet alleen de sieraden mooi zijn maar waar ze ook een goede prijs en kwaliteit hebben.

FIJNE MOEDERDAG!

Liefs Kim

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

moederdag cadeau kaya sieraden mama girlslabel ketting oorbellen

Een prachtig sieraad voor de liefste mama + winactie

Vandaag is het Moederdag! De dag dat alle mama’s extra in het zonnetje gezet worden en overladen worden met kusjes,...
horloge, dames horloge, mamamusthaves, sieraden

Vijf redenen waarom iedere vrouw een horloge nodig heeft

In dit digitale tijdperk zou je haast denken dat een horloge onnodig is. Je hebt je telefoon altijd bij je...
knutsleen voor moederdag, knutsel tips moederdag

Knutselen voor Moederdag; de leukste tips en voorbeelden

Het is bijna Moederdag. De dag waarop je je moeder natuurlijk in het zonnetje wilt zetten. Wedden dat mama heel...