Moederdag, geef een persoonlijk sieraad

3 mei 2022

Zondag 8 mei is het Moederdag, de dag dat je je mama weer even extra in het zonnetje mag zetten. Hoe verras jij haar? Maak jij een mooie tekening, knutsel of koop je een klein cadeautje? Bij Finaste weten ze wel hoe je je mama kunt verrassen, bijvoorbeeld met een prachtige gegraveerde naamketting of een ander mooi sieraad.

persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Finaste betekent in het Zweeds, ‘de mooiste’, en de mooiste dat ben jij! In deze webshop verkopen ze een uitgebreide sieraden collectie. Van minimalistische oorbelletjes tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook voor een speciaal gegraveerd sieraad ben je hier op het juiste adres en dat is toch een bijzonder cadeau voor moederdag.

Moederdag, een cadeau voor ‘de mooiste’

Moederdag is natuurlijk al snel maar omdat ze veel sieraden in een eigen atelier maken kunnen ze gelijk met je bestelling aan de slag en heb je het vaak al de volgende dag in huis. Dus aarzel niet en kijk snel voor een mooi sieraad om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Wist je dat jou sieraad altijd mooi verpakt word in een sieradendoosje. Zo word het nog leuker om te geven en om te krijgen.

Het perfecte persoonlijke cadeautje

De graveerbare sieraden zijn natuurlijk het perfecte persoonlijke cadeautje voor jouw moeder op moederdag! De meesten van de graveerbare sieraden zijn subtiel en minimalistisch, maar ze hebben ook een aantal meer opvallende sieraden. Wil jij nou helemaal iets anders, ook de initials kettinkjes, armbandjes of oorbellen zijn super leuk om cadeau te doen.

Een bijzonder cadeau voor moederdag

 Om het je gemakkelijk te maken hebben ze op de website een speciale pagina voor Moederdag aangemaakt. Hier vind je een overzicht met prachtige sieraden die perfect zijn om als geschenk te geven. Uit ervaring weten wij dat moeders intens blij worden van graveerbare sieraden met de initialen van haar kind(eren)! Extra fijn: ook voor graveerbare sieraden geldt: vandaag voor 17.30 uur besteld, is morgen al in huis! 

persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Ben je dus nog op zoek naar een moederdag cadeautje dan moet je zeker even een kijkje nemen op de website van Finaste waar niet alleen de sieraden mooi zijn maar waar ze ook een goede prijs en kwaliteit hebben.

FIJNE MOEDERDAG!

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...
image-3

Sieraden: De perfecte accessoires om je persoonlijkheid te uiten

Sieraden zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van zelfexpressie en schoonheid voor vrouwen over de hele wereld. Of het nu...
photo-1592903297149-37fb25202dfa

Leuke cadeaus om te geven als je geen inspiratie hebt

Het kan soms lastig zijn om het perfecte cadeau te vinden voor iemand. Soms heb je gewoon geen inspiratie of...