Ad SquareAd Square


Kleding

Published on november 2nd, 2017 | by redactie

0

Ready to sparkle in new NINNI VI Limited Edition

We kennen Ninni Vi natuurlijk allemaal al van de geweldige hippe, sportieve, trendy en heerlijk draagbare meisjeskleding collectie! Een kledinglijn die ervoor zorgt dat elk meisje zich helemaal “hip, comfy en happy” voelt.

Ninni Vi-Limited Edition, ninnivi feestcollectieNinni Vi komt vandaag met een super mooie en feestelijke Limited Edition collectie voor de dag. Heerlijk draagbare kleding zoals we gewend zijn van Ninni Vi die tegelijkertijd hip, stoer en trendy is maar …  de Limited Edition is meer dan dat!

Sparkling limited edition

Een bijzonder mooie verfijnde collectie met een sprankelende en feestelijke tintje. Twee prachtige party dresses in stoere kleuren als donker grijs en cherise gecombineerd met shiny tekstprints ‘Tres Magique’. Natuurlijk hoort hier een matching maillot en haarband bij. Deze feestelijke Ninni Vi Limited Edition collectie sluit perfect aan bij de wintercollectie, dus ook leuk om te mixen en matchen. De timing is perfect met Sinterklaas in aantocht en de gezellige feestdagen in het vooruitzicht! Jouw dochter is straks ready to party in deze prachtige Ninni Vi collectie!

Bekijk en shop deze fantastische meisjeskleding vanaf vandaag oa bij:

Kixx-online

WINNEN!

Kom jij ook al in de feeststemming door deze prachtige partydresses? Doe dan mee met onze winactie! Wij mogen een van de twee jurkjes en de matching maillot en haarband verloten. Vul in onderstaand formulier je gegevens in of like & share het bericht op Facebook of Instagram. En vergeet niet te vermelden in welke maat je deze kledingset wilt winnen. De naam van de winnaar staat hier dinsdagavond 14 november op Girlslabel. Good Luck!

De winnaar is: natasja_keuter_aaliyah. Van harte gefeliciteerd. Jij wint het prachtige NinniVi jurkje in het rood in maat 146-152 met bijbehorende haarband en maillot. Stuur een mail naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij deze super leuke prijs zsm thuisgestuurd krijgt. Veel plezier ermee!

Ninni Vi-Limited Edition, ninnivi feestcollectie 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑