hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips bioscoopfilm, gezinsfilm, familiefilm, nederlandse animatiefilm, nieuwe animatiefilm, klara en de gekke koeien,

Published on februari 2nd, 2019 | by redactie

0

9 tips van Klara om een echte ster te worden

Dit jaar begint de lente een weekje eerder. Want op 14 maart gaat ‘Klara en de gekke koeien’ in première in de Nederlandse bioscopen. Een nieuwe animatiefilm voor jong en oud. Ga gezellig naar de bios!

De leukste gezinsuitjes >>

https://www.girlslabel.com/uittips/Nieuwe animatiefilm met Klara in de hoofdrol

Midden in de stad woont een jonge kalf genaamd Klara en zij heeft één grote droom: een ster worden! Als Klara een langverwachte brief van haar vader krijgt die ze al jaren niet heeft gezien, besluit ze hem op te zoeken op de boerderij. Klara maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden moet ze samen met haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Klara is namelijk een ster in appeltaarten bakken. Wil jij ook beroemd worden?

9 tips van Klara om beroemd te worden

  1. Bepaal wat jouw talenten zijn
  2. Wees de beste en het uniekst!
  3. Maak reclame voor jezelf
  4. Wees zelfverzekerd
  5. Laat je talenten aan iedereen zien!
  6. Durf groot te dromen
  7. Geef de moed niet op
  8. Zet nadelen om in sterke punten
  9. Verras mensen met je hevigheid

Geschikt voor alle leeftijden

Deze nieuwe animatiefilm is geschikt voor alle leeftijden. Ook de kleinere kindjes zullen dit heel leuk vinden. De film duurt 66 minuten dus dat is wel te doen. Klara maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden? Het verhaal is niet ingewikkeld en de personages zien er vrolijk uit, dus neem gerust de peuters mee.

bioscoopfilm, gezinsfilm, familiefilm, nederlandse animatiefilm, nieuwe animatiefilm, klara en de gekke koeien,

bioscoopfilm, gezinsfilm, familiefilm, nederlandse animatiefilm, nieuwe animatiefilm, klara en de gekke koeien,bioscoopfilm, gezinsfilm, familiefilm, nederlandse animatiefilm, nieuwe animatiefilm, klara en de gekke koeien,

Wie kent Meneer de Uil nog? Familiefilm >>

Bekijk ons videoverslag van ‘Hoe tem je een draak 3’ >>

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑