Never Naked

8 maart 2021

Kennen jullie de uitdrukking “monkey see monkey do?” Het komt neer op het goede voorbeeld geven. Wat men ziet, doet men na, dat kan uiteraard zowel in goed als in slechte zin. Als ouder heb je een voorbeeld functie. Dat geldt zeker als ouder van een tiener. Lees mee in ons lesje gezichtsverzorging

Filters & fillers

De druk van social media is aanwezig. Jonge meisjes die die altijd filters gebruiken en jong aan fillers gaan. Plastische chirurgie worden door de Khardasians uitgedragen als iets normaals. Ook hier geldt monkey see  monkey do.  Gelukkig is mijn dochter nog jong en probeer ik in de opvoeding mee te geven dat ze er mag zijn, dat ze mooi en goed is zoals ze is. En dat niet alles op social media waar is.

Herbruikbaar en duurzaam

Gelukkig zijn fillers nog niet aan de orde en is de make-up nog onschuldig. Een beetje make up op mag bij gelegenheid en thuis mag ze echt wat uit proberen. Een programma’s als de make-up cup en YouTube draagt bij in het leren aanbrengen van make up looks.  Wat er op gaat moet er ook weer vanaf. Zeker op deze leeftijd is het belangrijk  om de huid goed schoon te houden het kan helpen tegen puistjes etc. De wattenschijfjes waren letterlijk niet aan te slepen hier en een washandje gaf te veel roodheid.

Tegenwoordig zijn er ook wasbare wattenschijfjes. Hoe moeilijk ik het ook vind om soms 2 sokken bij elkaar  te houden in de was leek mij dit wel wat. Wassen en weer schoon! Beter ook voor het milieu. De herbruikbare wattenschijfjes besteld ik ook bij Never Naked. Je wast ze voor het eerste gebruik en daarna spoel je ze na gebruik uit. Ik verzamel ze in een lingeriezakje zodat ik ze ook allemaal terug krijg ipv dat ze verdwijnen naar de sokkenhemel. De schijfjes zijn echt superzacht en niet te vergelijken met een washandje. De huid rond je ogen is namelijk erg teer om hard te boenen.  

never naked, gezichtsreiniging, beauty blog, nevernaked review, never naked official, wasbare wattenschijfjes, girlslabel

Glad en strak

Dat die huid rond de ogen wat dunner is geworden kan ik wel zien. Ik merk dat mijn lijntjes `s ochtends niet meer zo makkelijk wegtrekken. Behalve smeren schijnt het goed te zijn om je huid te masseren. Door de massage word je huid aan het werk gezet om collageen aan te maken. Collageen zorgt voor stevigheid in je huid. Daarnaast krijg je een goede doorbloeding en ziet je huid er weer fris uit. Hier zijn speciale rollers voor.

never naked, gezichtsreiniging, beauty blog, nevernaked review, never naked official, girlslabel, gezichtsroller, germanium gezichtsroller, gouden gezichtsroller, gezichtsroller met korting

Inmiddels hebben veel mensen de groene gezichtsroller misschien wel gezien? Gemaakt van jade. Nu heb ik een germanium gezichtsroller goud erbij en deze voelt echt anders. Door de steentjes die er op zitten voelt het alsof je de diepere huidlaag bereikt. Het gebruik is heel simpel, je kan dat perfect vinden op de site van Never Naked zelf, daar staat een handleiding.

never naked, gezichtsreiniging, beauty blog, nevernaked review, never naked official, girlslabel, gezichtsroller, germanium gezichtsroller, gouden gezichtsroller, gezichtsroller met korting

Gezichtsroller

Emily hoeft nog niet met een roller over d’r gezicht te gaan, het word ook aanbevolen vanaf 18 jaar. Maar als ze ziet hoe ik mijn huid behandel gaat ze het zelf misschien ook wel doen. Zo hoeven we beide nog niet aan de fillers en spuitjes. We staan gezellig samen in de badkamer te tutten. Terwijl ik mijn haren föhn met super handige fohnclips pikt zij er al weer 1 in om als speldje te gebruiken. Uiteindelijk gaat het erom dat ze zelf gaat ontdekken wat staat en wat niet staat. Ik heb ook wel met blauwe mascara rondgelopen, of dat nou zo mooi was?

never naked, gezichtsreiniging, beauty blog, never naked review, never naked official, föhn knipjes, girlslabel, moeder dochter, twinning moeder dochter, föhn clips, haren fohnen,

Oorbellen en ander moois

Toen Emily grote oorbellen wilde proberen zei ik trek maar eens aan. Het zijn ook wel hele gave oorbellen met grote harten. In mijn hart denk ik veel te groot voor mijn kleine meisje. Gelukkig was ze het er zelf ook over eens en zei mama, deze staan jouw echt veel leuker! De discussie over grote oorbellen hoeven we even niet meer te hebben.  De site Never Naked heeft geweldige leuke andere gouden oorbellen, scrunchies en nog veel meer. Het is een snoepwinkel waar je niet dik van word. Alles is met veel aandacht en in een mooie satijnen geschenkverpakking en ingepakt.

oorbellen hart

Never Naked

Never Naked is sinds maart 2021 officieel geïntroduceerd. Hier kun je terecht voor prachtige huidverzorgingsproducten, gezichtsrollers, sieraden & haaraccessoires. Favoriet bij beauty lovers!

Let op: Never Naked levert op dit moment enkel in Nederland, dus Belgische beauty lovers moeten nog even geduld hebben (of het pakketje bij een vriendin in Nederland laten bezorgen 😉 )

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...
badjassen en lingerie

Luxe en verfijning voor dames

Badjassen en lingerie zijn niet alleen functionele kledingstukken, maar ook een uiting van luxe en verfijning voor dames. Of je...
dames-desktop_1

Hoe bescherm je je zonnebril op vakantie?

Ga je binnenkort met het vliegtuig naar de zon? Dan is je zonnebril waarschijnlijk één van de eerste dingen die...