Gun jezelf ook dat heerlijke koffiemomentje iedere dag!

18 maart 2022

Ik kan echt genieten van mijn dagelijkse kopjes koffie. Dat is echt een momentje voor mezelf en hier geniet ik bewust van. Maar sinds mijn partner ook thuiswerkt gebeurt het steeds vaker dat ik mis grijp en er te laat achter kom dat ik niet genoeg koffie in huis heb om de dag door te komen. Maar gelukkig heeft Nespresso nu verschillende abonnementen waarmee je altijd genoeg koffie capsules in huis hebt. Super handig!

Hoe werkt het Nespresso Abonnement

Kies een maandelijks machineplan dat bij jou past en ontvang een machine voor slechts €1,-. Elke maand wordt het maandbedrag wat je betaalt omgezet in een tegoed. Het tegoed wordt automatisch elke maand op je account bijgeschreven. Vervolgens kun je dit tegoed inzetten om koffie te bestellen of om andere Nespresso producten aan te schaffen, bijvoorbeeld kopjes of andere accessoires.

Je bestelt de Nespresso producten online, via de app, in een van de Boutiques of telefonisch bij de klantenservice. Je online bestelling sturen zij gratis naar je toe vanaf 100 capsules.

Je hebt al een machine abonnement vanaf €15 per maand. De minimale looptijd is 12 maand, maar daarna is dit abonnement maandelijks opzegbaar.  Het bedrag van je tegoed is dus gelijk aan het bedrag van jouw machineplan. De machine zelf ontvang je voor €1,-

nespresso abonnement, gratis nespresso koffie, nespresso machine

Mag je de koffie machine voor €1,- ook echt houden?

Je betaalt 1 euro voor je koffie machine en je kiest voor een plan van 12 of 24 maanden. Het maandelijks te betalen bedrag wordt omgezet in tegoed op je account. Het tegoed kun je gebruiken om koffie te bestellen of om andere Nespresso producten aan te schaffen.

Daarnaast ben je ook eigenaar van de koffiemachine die je ontvangt bij het gekozen abonnement. Ook nadat het abonnement is afgelopen behoud je de machine.

De voordelen van Nespresso Abonnement zijn dat je een machine voor € 1,-koopt en maandelijks tegoed krijgt. Het tegoed is afhankelijk van het door jou gekozen machineplan en wordt op jouw Nespresso-account bijgeschreven. Zo zit jij nooit zonder jouw favoriete koffie!

Om je Nespresso Abonnement tegoed te gebruiken voor een bestelling moet er tegoed op je account staan. Als je inlogt op Nespresso.com vind je bovenaan de pagina jouw beschikbare tegoed. Als je een bestelling plaatst, wordt je tegoed automatisch gebruikt. Is het bedrag van jouw bestelling lager dan je tegoed, dan neem je het overige tegoed mee naar de volgende maand. Is het bedrag van jouw bestelling hoger dan je tegoed, dan betaal je het resterende bedrag met een betaalmethode naar keuze.

Een Nespresso koffiemachine abonnement maakt dat jij altijd voldoende koffie in huis hebt. Hoef je daar niet meer over na te denken!

Nespresso vanzelf

Wanneer je al wel in het bezit bent van een koffiemachine, is het koffie abonnement van Nespresso een uitkomst. Hiermee heb je niet alleen altijd je favoriete koffie in huis, maar help je ook de koffieboeren én krijg je zelf 10 capsules cadeau bij een minimale bestelling van 100 capsules.

Met de koffie abonnementen, ook wel Nespresso Vanzelf genoemd, heb je altijd jouw favoriete koffies op voorraad. Jij bepaalt hoeveel capsules je wilt ontvangen en hoe vaak je dit wilt, zonder dat je vastzit aan een contract. Ideaal, want met het hybride werken en studeren kan het nog wel eens verschillen hoe vaak je thuis werkt of buiten de deur. En ook wanneer je weet dat je mensen over de vloer krijgt kun je je abonnement tijdelijk verhogen.

Gun jezelf ook dat heerlijke koffiemomentje iedere dag!

nespresso abonnement, gratis nespresso koffie, nespresso machine
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
kind kwijt, mamablog, mamablogger. girlslabel, meisjesmoeder

Eén ogenblik van niet opletten …

Soms heb ik een beetje het gevoel dat ik de schijn hoog aan het houden ben door steeds opnieuw maar...
loedermoeder, loedermoeder in opleiding, loedermoeder club. mamablogger, loedermoeder blogger

Ik ben een loedermoeder in opleiding

Ik ben een loedermoeder in opleiding en niet meer dan dat. Er hangt nog steeds een wat negatieve klank op...