Jouw eigen nagelstudio to go

25 september 2019

De Go Glam Nail Stamper tovert iedere slaap- of woonkamer om tot heuse nagelstudio. Iedereen kan nu mooie nagels maken, een kind kan de was doen. Toen we uitgenodigd werden om naar de lancering van dit product te komen, was dat een mooie gelegenheid om het nagelbijten af te zweren. Want niemand wil zulke gave creaties op afgekloven vingertoppen.

cool maker, go glam salon party, go glam nail studio, nagelstudio voor kinderen, meisjes beauty blog

Nagelstudio voor kinderen

In een echte nagelstudio werden de meiden voorzien van kleuren en patronen naar keuze. Robyn ging, uiteraard, voor paars en roze. En ze koos voor unicorns en poezen. Het klonk allemaal erg heftig, dus ik was erg benieuwd. Eerst werden de nagels om en om in een kleur gelakt. Even drogen, net zo als bij normale nagellak. Dan stop je de patroon in de machine, je legt je vinger eronder en je drukt er zo het patroon op. En zo versier je in een paar seconden al je vingers.

nagelstudio voor kinderen, meisjes nagelstudio, kindvriendelijke nagellak, kinder nagelsalon, go glam nail studio

Nagellak niet giftig en kindveilig

Geen giftige stoffen! Deze nagellak is niet giftig en kindveilig. Nog beter! Je stopt alle producten in de mooie tas en zo kun je je eigen nagelstudio overal mee naar toe nemen. Leuk voor een logeerpartijtje of op vakantie. Zo blijft je dochter lekker bezig. Omdat het zo simpel is kunnen meiden onderling elkaars nagels doen. Hartstikke leuke bezigheid en het geeft een stuk minder rotzooi en gedoe dan na een middagje ‘make-uppen’, kan ik je zeggen. Als de patronen erop zitten geef je extra glans en de finishing touch met nog een doorzichtige nagellak. Zo zijn de patronen mooi ‘geseald’ en kunnen ze tegen een stootje.

Bekijk het filmpje hier

Go Glam Nail Stamper

In deze Go Glam Nail Stamper zitten 5 verschillende patronen en 2 verschillende kleuren nagellak. Mochten het niet de patronen of kleuren zijn die jij wil, dan kun je je set uitbreiden met losse kleuren en patronen.

Nog meer mooie nagels maken

Cool Maker staat bekend om haar creatieve speelgoed. Vorig jaar was deze set immens populair. Maak de mooiste armbanden in een handomdraai. Ook super leuk om met je BFF te doen. Maak iets moois voor elkaar, of maak juist matching armbandjes.

Zet dit maar alvast op je verlanglijstje meisjes >>

nagelstudio voor kinderen, girlslabel, meisjes beauty, beauty blog

nagelstudio voor kinderen, girlslabel, meisjes beauty, beauty blog

Net een echte nagelstudio voor kinderen

 

LEES OOK: 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...