A Little Lovely story…

14 juli 2020

Afgelopen week kwam er via de post een pakketje binnen waar Amber heel blij van werd. In het pakketje zat namelijk een heel mooi nachtlampje van ‘A Little Lovely company’. Amber voelt zich als 6-jarige inmiddels al heel wat en overdag is ze natuurlijk een hele stoere dame. Echter ’s avonds bij het slapen gaan is ze toch weer een beetje een klein meisje en moet er altijd een nachtlampje aan. Alleen al het uitpakken van het pakketje was een feestje, want het lampje zat goed verpakt in een prachtig doosje en bij het openen kwam er vervolgens ook nog eens confetti uit, wat wil je nog meer?

Bekijk ook het nieuwe nachtlampje konijn >>

Little Light: ‘Feetje’ van A Little Lovely Company

Het pakketje kwam echt als geroepen, want juist een paar dagen ervoor had het nachtlampje dat ze bij haar geboorte had gekregen het opgegeven. Het nachtlampje ‘Little Light: ‘Feetje’ van ‘A Little Lovely Company’ werd met heel veel gejuich ontvangen. En niet alleen vanwege het feit dat ze weer een lampje heeft op haar kamer nu, maar nog meer door het enorme schattigheidsgehalte ervan. ‘Elfje’, zoals Amber het figuurtje noemt valt helemaal in de smaak. Zelfs zodanig dat het de afgelopen dagen overal mee naar toe geweest is, want iedereen moest het zien. Had ik al vermeld dat ze 6 jaar is en heel stoer…😉

meisje 6 jaar, nachtlampje meisje, kinderlamp, a little lovely company, meisjeskamer, meisjes cadeau, meisjeskamer styling

Het lampje is mooi en herkenbaar vormgegeven, heeft aantrekkelijke kleuren en is heel makkelijk te bedienen met een knopje aan de onderkant. Het geeft een zachte gloed en is daarmee ideaal voor kindjes die niet graag in het donker gaan slapen.

Je kunt zelf bepalen of je het lampje aan laat, of dat je de timer inschakelt waardoor het led-lichtje na 15 minuten uit gaat. Ook niet onbelangrijk is dat alle ‘Little lights’ gemaakt zijn van BPA, ftalaat en loodvrij PVC en dus veilig zijn voor je kindje. De nachtlampjes werken op batterijen en zijn vanwege het formaat bijvoorbeeld ook makkelijk mee te nemen op reis, wat Amber dus zoals gezegd gelijk ook even uitgetest heeft.

De ‘Little lights’ vind je in de webshop van ‘A Little Lovely Company’ in meer dan 20 verschillende uitvoeringen, dus voor ieder kindje wat wils en recent zijn er weer wat nieuwe modellen toegevoegd aan het assortiment, waaronder dus ‘Feetje’.

nachtlampje meisje, nachtlampje fee, nachtlampje elfje, kinderlamp, kindernachtlampje, a little lovely company, lampje feetje, girlslabel review, meisjeskamer

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor wie ‘A Little Lovely Story’ niet kent: Dit Nederlandse merk is opgericht in 2014 door Judith de Ruijter en Nikki Hateley. Hun droom was om ‘gewone’ huis- en kinderkamerdecoraties te transformeren tot vrolijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is erop gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Iets waar ze ruimschoots in zijn geslaagd, want dit bescheiden idee dat ontstond aan de keukentafel is inmiddels een wereldwijd opererend bedrijf dat levert aan meer dan 3000 winkels, distributeurs en agentschappen wereldwijd. Klanten en ketens als Wehkamp, Prenatal, Hudson Bay, Selfridges, Galerie Lafayette, El Corte Ingles, MOMA en vele andere grote en kleinere winkels behoren ondertussen tot de vaste klantenkring.

nachtlampje meisje, nachtlampje kind, a little lovely company, girlslabel, meisjeskamer, meisje 6 jaar, meisjecadeau

De Little Lovely collecties die 6 keer per jaar uitkomen, omvatten onder andere een serie van populaire sfeer- en nachtlampjes, lightboxen, unieke letter banners en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers en hun volledige collectie is te bewonderen op hun website. Als je op de hoogte wilt blijven van alle avonturen van dit jonge energieke bedrijf dan kun je ze uiteraard ook volgen via Facebook en Instagram.

lamp meisjeskamer
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

unicorn schoolset, unicorn rugzak, unicorn rugtas, unicorn broodtrommel, unicorn drinkbeker

Unicorn schoolsetje voor de eerste dag naar de basisschool

Laatst schreef ik een blog over mijn jongste dochter die binnenkort naar de basisschool mag en dat we ons samen...
melamine taartplateau, jelly taart, tiktok trend jelly

Say cheese tegen deze puber proof jelly taart!

Zeg taart en iedereen is blij althans hier dan. We bakken graag wat lekkers in de weekenden. De ene keer...
meubels meisjeskamers

Nieuw jaar, nieuw kinderkamertje

Happy New Year! We beginnen de eerste dag van het jaar meteen goed met nieuwe meubels meisjeskamer. Want een nieuwjaar...