hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen my little pony, my little pony speelgoed, meisjesspeelgoed, knutselsetje, cadeau meisje 3 jaar, my little pony knutselen

Published on juni 2nd, 2018 | by Wiljo

0

Veerle knutselt met My Little Pony

Urenlang was ik er vroeger mee zoet, met My Little Pony speelgoed. De zoete kleurtjes van de paardjes met hun regenboogstaarten en grote blauwe ogen zorgden dat ik jaren later nog steeds dol op paarden ben. Maar ondertussen hebben de pony’s een flinke metamorfose ondergaan en zijn ze een stuk stoerder dan vroeger maar die zoete kleurtjes en regenboogstaartjes blijven bestaan.

My Little Pony

Mijn dochter Veerle (3 jaar) mag een paar leuke knutseldoosjes uitproberen met deze leuke My Little Pony’s van Totum. Het eerste doosje bevat kaarten die ze met glitters mag versieren. Het tweede doosje heeft stickers en in de derde zitten kraaltjes om zelf armbanden van te maken. Erg leuk en de kleuren trekken meteen haar aandacht.

Het doosje met de glitter kaarten gaan we eerst doen. Er zitten drie leuke kaarten in de doos. Ik help haar mee om het stickertje te verwijderen op de kaart, waaronder een plaklaagje zit. Daarop spuit Veerle wat glitters uit een flacon die blijven plakken. Er zitten zes flacons met verschillende kleuren glitters in.

Ondanks dat Veerle pas 3 jaar, gaat het verbazingwekkend goed. Met haar kleine vingertje wrijft ze de glitters naar de juiste plek. Dat ziet er leuk uit! Daarna verwijder ik de volgende sticker en gaat ze met een andere kleur aan de slag. Het resultaat is prachtig! En dat alles onder de glitter zit, maar dat is niet erg, de stofzuiger ruimt het wel weer op.

Op naar het tweede doosje met de stickers. Dat vinden meisjes van 3 jaar heel erg leuk. Veerle gaat druk in de weer en plakt binnen de kortste keren meerdere blaadjes vol met de bontgekleurde pony’s. Natuurlijk komt het eindresultaat op het prikbord te hangen in de kamer!

My Little Pony sieraden

Het laatste doosje heeft kraaltjes om armbandjes te maken. Er zitten ook wat grotere bedeltjes bij waar stickers van My Little Pony’s op geplakt kunnen worden. Vol concentratie gaat Veerle aan de slag. En het plakken gaat haar prima af. Daarna knip ik het rijgtouwtje op maat en leg onderin een knoopje. De kleinste kraaltjes blijken wat lastig voor haar, maar mama helpt met alle liefde mee. Na een tijdje freubelen heeft Veerle maar liefst drie armbandjes af. Er zijn nog wat kraaltjes over. Vol trots laat ze ze aan ons buurmeisje zien, ze glimt van trots.

Veerle vind de knutseldoosjes van My Little Pony erg leuk! Alles is voor 3 jaar en ouder, en ondanks dat ik dacht dat Veerle nog wat klein was, viel dat enorm mee en heeft ze alles goed kunnen doen. Wij hebben heel wat uurtjes plezier gehad!

my little pony, my little pony speelgoed, meisjesspeelgoed, knutselsetje, cadeau meisje 3 jaar, my little pony knutselen
my little pony, my little pony speelgoed, meisjesspeelgoed, knutselsetje, cadeau meisje 3 jaar, my little pony knutselen

meisjes speelgoed >>

Het leukste buitenspeelgoed >>

cadeau meisje van 9 jaar

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑