7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

21 mei 2022

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het grootste deel van je kast beslaan. Zo heb je altijd wel iets om aan te trekken. Ontdek hier welke fashion-evergreens zeker in jouw kleerkast moeten pronken.

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

1. Little Black Dress

Elke vrouw heeft een Little Black Dress nodig. Zoals modegoeroe Karl Lagerfeld ooit zei: “One is never overdressed or underdressed with a Little Black Dress.” En zo is het ook. Je bent nooit over- of underdressed met een zwart jurkje. Ga je voor simpel zwart kleedje in een eenvoudige stof of heb je liever een exclusievere variant in een luxe materiaal à la Gucci? Zolang je er maar eentje in je kast hebt!

2. Comfy jeans

Wat zouden we zijn zonder een goede jeans in onze kast? Mom jeans, wide flared, skinny, high waist, slim fit, boyfriend of baggy: het is leuk om meerdere exemplaren te hebben. Zo kan je voldoende afwisselen en heb je er een voor elke gelegenheid. Combineer dit allround fashion item met sneakers, pumps of moccasins!

3. Shirtjes

Basic shirtjes heb je best in verschillende effen kleuren zoals wit, zwart, grijs en donkerblauw. Deze zijn altijd leuk te combineren met een jeans en een trenchcoat. In combinatie met een zwarte blazer creëer je meteen een chiquer effect! Ga voor de basic T-shirts van River Woods: kwaliteit verzekerd!

4. Trenchcoat

Heb jij al een trenchcoat? Dan moet je er zeker eentje kopen. Ga voor een basiskleur zoals beige of zwart. Trenchcoats zijn supercomfortabel, handig in zowat elk seizoen en goed combineerbaar met elke stijl. Wij zijn fan!

5. Zwarte blazer

Een zwarte blazer is een echte must-have voor élke vrouw! Het is perfect voor een sollicitatie, first date of zakendiner, maar evengoed om te gaan shoppen, je kinderen van school te halen of zelfs om naar de supermarkt te gaan!

6. Witte blouse

Dit is een echte, tijdloze klassieker: een witte blouse. Net zoals een zwarte blazer is het makkelijk combineerbaar en kom je er voor elke gelegenheid mee weg: op kantoor, in je vrije tijd, op restaurant …

7. Knitted sweater

Knitted sweaters moet je ook echt hebben, en het liefst in meerdere kleurtjes! Ze staan leuk op je mom jeans, maxi dress of onder je parka of trenchcoat. Bovendien zijn ze lekker zacht en aaibaar!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...