hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mam's favourite bloemen, bloemen bestellen , bloemen online bestellen, bloem cadeau

Published on december 29th, 2014 | by redactie

0

Wat bloemen doen met meisjes …

Wij meisjes zijn er gek op. We worden betoverd door de schoonheid, geur en kleur van mooie bloemen. Bloemen kunnen je een hele kamer en zelfs je dag opfleuren. We vieren ermee, we versieren ermeeen geen wonder. Je krijgt er een blij gevoel van en je kunt ervan gaan dagdromen. Even een momentje voor jezelf en heerlijk dromen over mooie, gelukkige momenten. Dat is de kracht van bloemen. Bijzonder toch?!

De kracht van bloemen

Mensen reageren ook leuk wanneer je met een mooie bos bloemen over straat loopt. Ze kijken, roepen je na of maken gezellig een praatje. Wat denk jij als je zo iemand ziet lopen? Het meisje uit onderstaand filmpje vindt een schitterend boeket rozen. Ze denkt dat deze van de man van haar dromen is, maar is dat wel zo? De reacties van de voorbijgangers in de film zijn allemaal echt en laten zien wat bloemen kunnen doen.

Positief effect

Bloemen hebben echt een positief effect op mensen! Bekijk het mooie filmpje, maar je bent gewaarschuwd, want na het zien van dit filmpje wil je het liefst direct naar de bloemenwinkel rennen om jezelf te verwennen met een mooie bos rozen, pioenrozen of tulpen! Wat is jouw favoriet?

LEES OOK:

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑