hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs

Published on april 30th, 2017 | by Colinda

1

Moederdag: For Your Own

De tweede zondag in mei (14 mei dit jaar) staat uiteraard in het teken van Moederdag. In het droomplaatje word je ’s ochtends gewekt door je partner en kids met een heerlijk vers gemaakt ontbijt op bed. De zelfgemaakte tissuedozen en pasta-kettingen vliegen je om de oren, net als de cadeaubonnen voor een gratis knuffel en de lieve gedichtjes. Maar in de werkelijkheid moet je na dat ontbijt je bed verschonen omdat je ’s avonds niet in de kruimels wilt liggen en wacht beneden in de keuken een slagveld van geperste sinaasappelen en croissant-kruimels. En die ketting hang je aan de spiegel maar zal je nooit-van-je-leven naar je werk om doen.

Moederdag winactie

Met andere woorden, jij staat altijd voor je kind(eren) klaar, ook als het geen Moederdag is. School, opvang, vriendjes, muziek- of sportles. Je racet van hot naar her. Tussendoor de stad in om nieuwe kinderkleding te kopen omdat ze weer uit de oude zijn gegroeid. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar sinds ik moeder ben, verwen ik mezelf haast niet meer met een shopping-spree. Tijd voor verandering!

Deze moederdag winactie is inmiddels afgelopen, maar we hebben nog veel meer leuke moederdag cadeau tips en winacties.

Onze tip: neem een kop thee en ga heerlijk een middagje online shoppen bij wehkamp

moederdag winactie

Shop by wehkamp

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , ,
One Response to Moederdag: For Your Own

  1. Pingback: Moederdaglijstjes: Een wannahave lijstje voor Moederdag | Girlslabel

Back to Top ↑