hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest

Published on juni 19th, 2013 | by Colinda

0

Mix Max Brasil

Waar loop je op slippers? Waar zijn voetballers de beste dansers? Waar is alles en iedereen een mix uit verschillende werelddelen? Claro, in Brazilië natuurlijk!

In de doe-tentoonstelling Mix Max Brasil voel je de Braziliaanse mix tot in je tenen. Je loopt over wiebelende planken tussen de luchtwortels van de mangrove. Voor je het weet sta je op een plein met veel deuren en ramen. Je komt op onverwachte plekken zoals een boteco, muziek- en dansstudio en een flessengrot. We nodigen je uit om mee te komen doen. Dus: schoenen uit, slippers aan en mixen maar!

tropenmuseum, mix max brasil

Vier je feestje in Mix Max Brasil

Word je 7, 8, 9, 10, 11, 12 of 13? Feliz aniversário! Vier je feestje in Tropenmuseum Junior en neem met je vrienden deel aan feestprogramma in Mix Max Brasil. We nodigen jullie uit voor een ontdekkingstocht op slippers in Mix Max Brasil. Een Braziliaanse mixkunstenaar neemt jullie mee naar zijn wijk. Overal in zijn Braziliaanse wijk zit muziek. Een regenbui wordt een muziekstuk met emmers als klinkklare trommels. In de keuken rammelt het bestek zijn partijtje mee. De wind loeit door een afvoerpijp, tuinslangen fluiten, de maracatu rukt op. Een serenade voor de jarige klinkt.

Na een muzikaal begin van de ontdekkingstocht gaan jullie aan de slag in de boteco. De boteco is het buurtrestaurant van de kunstenaarswijk Mix Max Brasil. In de boteco leer je Pernambuco kennen, het Noordoosten van Brazilië. De geuren, smaken, helden, legendes, roddels en snuisterijen. Jullie maken je eigen Braziliaanse, feestelijke lekkernijen. Kijk hier voor meer informatie >>>

mix max brasil

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑