Mix Max Brasil

19 juni 2013

Waar loop je op slippers? Waar zijn voetballers de beste dansers? Waar is alles en iedereen een mix uit verschillende werelddelen? Claro, in Brazilië natuurlijk!

In de doe-tentoonstelling Mix Max Brasil voel je de Braziliaanse mix tot in je tenen. Je loopt over wiebelende planken tussen de luchtwortels van de mangrove. Voor je het weet sta je op een plein met veel deuren en ramen. Je komt op onverwachte plekken zoals een boteco, muziek- en dansstudio en een flessengrot. We nodigen je uit om mee te komen doen. Dus: schoenen uit, slippers aan en mixen maar!

tropenmuseum, mix max brasil

Vier je feestje in Mix Max Brasil

Word je 7, 8, 9, 10, 11, 12 of 13? Feliz aniversário! Vier je feestje in Tropenmuseum Junior en neem met je vrienden deel aan feestprogramma in Mix Max Brasil. We nodigen jullie uit voor een ontdekkingstocht op slippers in Mix Max Brasil. Een Braziliaanse mixkunstenaar neemt jullie mee naar zijn wijk. Overal in zijn Braziliaanse wijk zit muziek. Een regenbui wordt een muziekstuk met emmers als klinkklare trommels. In de keuken rammelt het bestek zijn partijtje mee. De wind loeit door een afvoerpijp, tuinslangen fluiten, de maracatu rukt op. Een serenade voor de jarige klinkt.

Na een muzikaal begin van de ontdekkingstocht gaan jullie aan de slag in de boteco. De boteco is het buurtrestaurant van de kunstenaarswijk Mix Max Brasil. In de boteco leer je Pernambuco kennen, het Noordoosten van Brazilië. De geuren, smaken, helden, legendes, roddels en snuisterijen. Jullie maken je eigen Braziliaanse, feestelijke lekkernijen. Kijk hier voor meer informatie >>>

mix max brasil

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...
Avonturenbos Stekkenberg , speelbos, gratis uittip, gratis dagje uit, gratis dagje weg, gratis uitje met kinderen

GRATIS UITTIP: Avonturenbos Stekkenberg 

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
verjaardagstaarten voorbeelden, bakken met kinderen, taarten bakken, unicorn taart

10x de mooiste verjaardagstaarten voorbeelden en inspiraties

Zelf ben ik een echte thuisbakker. Ik vind het heerlijk om te koken, maar het bakken van taarten en andere...