hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen meisjestassen van de kunstboer, hippe tassen

Published on december 2nd, 2015 | by redactie

0

Nieuwe collectie meisjestassen van De Kunstboer

Het kekke merk De Kunstboer heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht met een aantal heel leuke girly meisjestassen. De tassen hebben een heel mooie sprookjesachtige uitstraling door gebruik van een sprookjesachtige bos op de achtergrond. Ook worden bloemen en vlinders gebruikt om de romantische uitstraling te versterken. Wij vinden ze allemaal erg leuk en zeker de eenhoorn tas heeft een prachtige sprookjesachtige uitstraling. Ook de reeds bekende poezentas uit een eerdere collectie, heeft een nieuwe romantische make-over gekregen. Prachtig met een heleboel bloemen en ook weer het bos op de achtergrond. Wij houden wel van deze nieuwe sprookjesachtige uitstraling. Heerlijke girly meisjestassen!

Naast deze leuke kindertassen zijn er ook een aantal grote etui’s opgenomen in de collectie. Deze mooie etui’s zijn heerlijk groot en dus bijvoorbeeld ook perfect als make-up-tasje. Last but not least zijn er een aantal mooie posters toegevoegd aan de collecties. De posters zijn 42 x 59 cm groot en gemaakt van een mooie kwaliteit hoogglans papier. Ze zijn perfect voor een romantische meiden kamer.

Als jij ook al zin hebt gekregen iets leuks uit te zoeken uit deze nieuwe mooie collectie van De Kunstboer, neem dan snel een kijkje op Hippebeestjes.nl.

meisjestassen van de kunstboer, hippe tassen, paardentassen

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑