Joleijns choice: meisjesspeelgoed

8 november 2017

Speelgoed… Als we eerlijk zijn puilen de kasten uit met meisjesspeelgoed. Heel af en toe heb ik dan ook last van opruimwoede, maar zeker niet in het bij zijn van mijn dochter Joleijn. Want als het aan haar ligt bewaren we alles. En dan bedoel ik ook echt alles! Maar gelukkig is er ook speelgoed dat generaties mee gaat. Dat de fantasie en zintuigen prikkelen en dus een blijvertje is! Joleijn koos dit meisjesspeelgoed meisje 4 jaar uit als haar old time favorite:

Het leukste meisjesspeelgoed >>

Uniek houten speelgoed >>

Meisjesspeelgoed meisje 4 jaar

Neem nou zo’n tipi tent. Naast een leuke eye-catcher, zelfs in de woonkamer, ook nog eens een fantastisch plekje om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. De ene dag is de tent het woonhuis voor jou en je poppen en de volgende dag ga je er heerlijk liggen met al je kussens en knuffels om naar je favoriete cd te luisteren. Daarnaast een ideale plek om snel al het losliggende speelgoed in op te bergen ;-).

Multifunctioneel speelgoed

Hoewel de blaadjes langzaam geel, rood en bruin kleuren weten we dat september ons soms ook trakteert op prachtig, zonnige dagen waarop je heerlijk kunt uitwaaien op het strand. Of lekker kunt struinen door de dorre bladeren in het bos. Quut heeft echt super leuk en multifunctioneel zand- en waterspeelgoed. De Quut Cuppi is bijvoorbeeld een schep en gieter in één! Je kunt het het hele jaar door gebruiken, zelfs in de sneeuw bouw je er de mooiste kunstwerken mee. In het zand maak je een gave knikkerbaan, in bad kan je lekker gieten en smeren en je gebruikt ‘m zelfs als balspel. Ideaal!

Knuffel meisjes

meisjesspeelgoed meisje 4 jaar

Ieder kind doe je toch altijd een plezier met een knuffel en vooral als ze lekker zacht zijn. Zo ben ik echt fan van de Kanindocka popjes. Zacht, lief en heel aandoenlijk. Maar ook voor de stoere kids is een knuffel een must have. Neem nou de Done by Deer Krokodil, met ondanks zijn agressieve uiterlijk een zeer hoog knuffelgehalte.

Houten meisjesspeelgoed

Houten speelgoed doet het altijd goed en gaat jarenlang mee. Een top cadeau en er is zoveel te vinden! Van een leuk keukentje tot houten trekdieren, maar het leukst zijn toch altijd de blokken. Laat je fantasie de vrije loop! Het poppenhuis van Liewood is de droom van ieder kind! Eenvoudig, om zo de fantasie van de kleintjes op volle toeren te laten draaien!

Knutselen

Als het dan toch slecht weer is laten we dan lekker gaan knutselen. En wat is er leuker voor een echt paardenmeisje dan een paardenkaarten maken? En nog handiger: één van de knutsel meeneemsetjes, super handig om onderweg of ergens in een restaurant de kids bezig te houden!

Wat is het favoriete meisjesspeelgoed van jouw dochter? 

a little lovely company, meisjesspiegel, meisjesspeelgoed meisjes 4 jaar, cadeau meisje 4 jaar

Prachtige meisjesspiegel van A Lovely Little Company

Bekijk ook het leukste cadeau voor een jongen van 4 jaar >>

meisjesspeelgoed meisje 4 jaar

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...