Meisjeskleding trends voor 2022: dit zijn ze!

21 januari 2022

Vinden jullie het als ouders leuk om trendy kleding te kopen voor je dochter? Dan is het handig om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van meisjeskleding. De trends kunnen ieder seizoen en ieder jaar weer verschillen, dus hier af en toe naar kijken kan zeker geen kwaad. Zijn jullie als ouders nog op zoek naar leuke kinderkleding voor je dochter en lijkt het jullie leuk om rekening te houden met de laatste trends? Lees dan vooral even verder, want wij zetten een aantal meisjeskleding trends voor 2022 op een rij.

Duurzame kleding

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook steeds meer kledingwinkels spelen hier goed op in. Het is dan ook zeker een trend om duurzame kleding aan te schaffen voor je kind. Ga op zoek naar kleding dat duurzaam geproduceerd is. Deze kleding kan net als andere kleding gewoon prachtig zijn, maar je houdt nu ook nog eens rekening met het milieu. Als jullie als ouders veel waarde hechten aan duurzaamheid, kun je deze trend ook zeker voor kinderkleding in de gaten houden.

Felle kleuren

Kleding kopen voor je dochter? Het mag dit jaar allemaal lekker vrolijk en fel. Felle kleuren zijn dit jaar namelijk helemaal hip. Een leuke broek in een fel kleurtje, een T-shirt of een jurkje: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als jouw kind het niet erg vindt om op te vallen, is dit een trend die je zeker in gedachten kunt houden tijdens de shopsessie. Ga je online winkelen? Eerst even wat review sites bekijken van tevoren kan dan geen kwaad!

Opvallende prints

In 2022 is het ook helemaal hip voor meisjes om kleding met opvallende prints te dragen. Het kan in 2022 dus haast niet gek genoeg, dus je kunt flink uitpakken. Je kunt hierbij denken aan een leuk dierenprintje, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een printje van iets waar je dochter fan van is. Welk printje leuk is, is natuurlijk ook afhankelijk van de leeftijd van je dochter. Laat haar vooral zelf meekijken tijdens het shoppen.

Denim

Een trend die jullie als ouders ook zeker in de gaten kunnen houden, is denim. Dit is de afgelopen jaren al steeds populairder geworden en ook dit jaar is dat het geval. Denim is dan ook enorm leuk voor je dochter. Denim geeft een stoere look, waarmee je de meest te gekke outfits kunt creëren. Een denim broek, blouse, jumpsuit of jurkje: je mogelijkheden zijn eindeloos.

Ruffles

Deze meisjeskleding trend werd in 2021 al steeds populairder en belooft ook in 2022 weer een blijvertje te worden. Ruffles ga je in veel kledingstukken tegenkomen en het kan dan ook zeker leuk zijn om zoiets voor je dochter te kopen. Je kunt kledingstukken met ruffles ook goed combineren met andere kledingstukken, wat mooi meegenomen is. Je kunt hiermee dan ook een te gekke outfit samenstellen. Kleding met ruffles kopen voor je dochter kan dus zeker iets zijn om te overwegen, want het is helemaal on trend dit jaar.

Op zoek naar mooie kleding voor je dochter? Deze trends kunnen je wellicht wat inspiratie geven. Een mooie webshop waar je zeker kunt kijken voor leuke kleding voor je dochter, is Shein. Shein reviews lezen van tevoren kan jou helpen om te bepalen of het ook aan jouw wensen voldoet.

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

trends kindermode voorjaar zomer 2021, Meisjesmode voorjaar 2021, kindermode voorjaar 2021, Meisjesmode zomer 2021, girlslabel, kindermode styling, get the look meisjes kleding, girlslabel, girlslabel girls, mayce girlslabel, meisjeskleding winter 2021-2021, meisjesmode blog

De nieuwste meisjesmode trends voorjaar-zomer 2022

Al lijkt de zomer nog zover weg, maar voor je het weet schijnt het voorjaarszonnetje weer en weet je niet...
indian blue jeans meisjes kleding

Indian Blue Jeans: Let’s go on a adventure…

Kinderen willen hun grenzen verleggen, laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Ze willen de wereld intens beleven,...
like flo kinderkleding, LIKE FLO, like flo meisjeskleding, hippe meisjeskleding, kindermode zomer 2018, meisjesjurkjes

LIKE FLO kinderkleding: Sweet in the jungle

Een van mijn favoriete meisjeskleding merken van dit moment is LIKE FLO. Nu weet ik dat dit ook één van de...