Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding like flo meisjeskleding, zomer 2017

Published on april 18th, 2017 | by Caroline

0

Dress Like FLO

Like FLO is een Nederlands kledingmerk dat leuk, grappig hip, draagbaar en goed te combineren is. Wat leuk is aan Like FLO is dat het idee voor het merk op de winkelvloer is ontstaan. Daar is veel contact met de kopers van kinderkleding en de collectie is dan ook gebaseerd op wat de ouders en kinderen zelf leuk vinden. En natuurlijk op wat de makers zelf graag voor hun kinderen willen.

 

Alles kan en alles mag!

Het is hippe meisjeskleding waarbij alles mag. De items onderling zijn goed te combineren dus wil je kind zelf haar kleding uitzoeken, kan zonder problemen! Het is kleding om lekker in te bewegen dus willen ze vies worden, geen probleem het is kleding om in te spelen. Het leukste wat ik op de site van Like FLO gelezen heb is dat de kleding zo fijn te combineren is, dat zelfs vaders dat kunnen. They don’t have a clue. That is why we love dads so much! Hi hi, zouden ze de papa stress in de ochtend herkennen.

Dussss… Like FLO kinderkleding in een notendopje: ONGECOMPLICEERD, LEUK, MODISCH, NO-NONSENS, BASIC, DRAAGBAAR, KLEURRIJK, en vergeleken bij andere merken betaalbaar. WE LOVE IT!

 

like flo meisjeskleding, zomer 2017

Stripe bag met badges

Gestreept t-shirt

Sweat pants Contra

Short sleeve sweater met colour bloc

Pink jacket with badges

Bomberjack met panters

Golden skirt

Jersey legging

Panther bag

Top panther

Slub jersey dress met strepen

Fiet Fiew jersey dress

Bomber jacket lace

Lace skirt blauw

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑