Robyns choice uit meisjes wintercollectie @ Uk en Puck

30 september 2017

Vroeger gingen we een paar keer per jaar een hele dag shoppen om zo onze kledingkasten te vullen. Tegenwoordig doen dat we dat toch minder vaak en kruipen we achter de computer om alvast voorwerk te doen of om wat te bestellen. We brengen dan altijd even een online bezoekje aan onze favo kledingshop Uk en Puck. Een fijne overzichtelijke site met verschillende merken en een lookbook waar je inspiratie kunt opdoen. Erg handig, al zeg ik het zelf.

Robyn heeft nu de leeftijd bereikt waarop ze inspraak wil hebben en soms gaan we daar in mee maar soms ook niet. ’s Avonds leggen we de kleding voor school altijd al klaar en dat gaat prima. Als het aan haar ligt draagt ze altijd een rok of een jurkje. Dus toen wij gingen kijken naar de nieuwe meisjes wintercollectie bij Uk en Puck, werd haar aandacht het meest getrokken door de echte meisjeskleding en de accessoires. Blijkbaar heeft ze bij mama gezien dat je nooit genoeg tassen en schoenen hebt! Benieuwd waar dat heen gaat.

meisjes wintercollectie outfit inspiratie

Jurkje Josephine van Creamie

Inmiddels ben ik er achter dat Robyn niet naar buiten kijkt als ze kleding uit kiest, maar gewoon kiest wat ze mooi vindt of hoe haar humeur is. Deze prachtige jurk van Creamie vind ik ook echt heel snoezig, maar een beetje koud. Robyn vindt hem perfect voor het kerstdiner op school. Gelukkig hebben we nog even de tijd om dan een bijpassende bolero of vestje te vinden en een warme maillot.

Creamie rok Jeanet

Tja. Need we say more…? Allebei waren we meteen verkocht toen we deze rok zagen. Wat een prachtige rok! Makkelijk te combineren, mooi kant en een fijne kleur. Leuk ook als we het samen eens zijn.

Sweater met tassels Stones and Bones

Op die prachtige rok moeten we natuurlijk wel iets lekker warm op dragen. De rok trekt zelf al veel aandacht, daarom kiezen we voor een iets minder opvallende – maar wel mooie – sweater. Deze donkerblauwe trui past overal op in principe, en de kwastjes aan de bovenkant maakt het geheel helemaal af.

Sweat dress Birds van Little Miss Juliette

Ik heb echt mijn best gedaan om andere leuke kledingstukken te promoten, maar er wordt steevast voor een rok of jurk gekozen. Deze jurk van Little Miss Juliette heeft mooie vogeltjes op de rok en een mooie gele band en dat ziet onze jongedame wel zitten. Echt een jurkje voor de herfst.

Tasje van Cakewalk

Uiteraard werd deze tas aangewezen. En het staat ook super leuk bij de jonge meiden. Net genoeg ruimte voor de kleine spulletjes die ze helemaal niet nodig hebben, maar wel overal mee naar toe willen nemen. Lekker zoet zo, met een ijsje op pad 😉

Diadeem met bloemen

We stylen het geheel af met deze prachtige diadeem van Creamie, die zal zeker weten prachtig staan in haar mooie krullen. De kleur past goed bij haar uitgekozen outfit, maar zal eigenlijk bij alle kleuren goed passen. Hier worden meisjes en mama’s blij van!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

uk & puck

Uk en Puck : voor kleine fashionistas

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar die super leuke webshop waar je als meisjesmama goed terecht kan voor al...
7w-little-miss-juliette-winter-2017-sweat-dress-dots-groen-45-0930-3

SALE by Uk & Puck

Uk & Puck verkoopt uitsluitend merkkleding voor de echte fashionistas. In deze webshop vind je alle toppers van de meest...
Creamie meisjeskleding uk en puck

Creamie; voor als je niet zómaar een prinses bent

Het mooie kinderkledingmerk Creamie komt uit Denemarken, maar is gelukkig internationaal verkrijgbaar. Met maar liefst 6 collecties per jaar zorgt...