Ad SquareAd Square


Kleding

Published on juni 30th, 2017 | by Karen

1

Voor jonge fashionistas: Uk & Puck

Nieuwe shop gespot! We zijn natuurlijk altijd op zoek naar die super leuke webshop waar je als meisjesmama goed terecht kan voor al die mooie merken en leuke kleding. En we hebben er weer een voor je gevonden: Uk & Puck! De Belgische webshop zit boordevol hippe en unieke ‘feel good’ kinderkleding die heerlijk zit én oogt. En bovendien is de kleding ook nog duurzaam.

Fijne merkjes

Uk & Puck verkoopt uitsluitend merkkleding voor de echte fashionistas. In de webshop vind je alle toppers van de meest coole en favoriete merkjes! Stuk voor stuk origineel, van goede kwaliteit en met fijn draagcomfort. Denk aan de prachtige collecties van Little Miss Juliette, Molo, Kiezeltje, Brian + Nephew en WILD. Ook Claesen’s ondergoed en pyjama’s voor meisjes shop je snel en eenvoudig in de webshop.

Accessoires

Niet alleen voor betaalbare kinderkleding ben je bij Uk & Puck aan het juiste online adres ook voor een speelse selectie van rugzakjes, (toilet)tassen, portemonnees en etuis van De Kunstboer én de leukste accessoires van LE BIG kan je bij ze terecht!

Wat ik zelf altijd handig vind aan een webshop is dat ze zelf alles verdelen in goede categorieën. Zo kun je een kijkje nemen in het lookbook om daar inspiratie op te doen (wat een prachtige plaatjes!). Maar je shopt ook per merk of zelfs per trend! Kies voor de trend IJS en je ziet alle artikelen uit de collectie met iets van een ijsje erop. Of kies voor de beachy look met het Zee en Strand thema. Neem snel eens een bezoekje bij onze online zuiderburen!

Geniet van de stapelkorting tijdens de summersale by:

Uk & Puck

Little Miss Juliette

Unieke prints van WILD

Prachtige Kiezeltje kleding

uk en puck, Uk & puck

Brian + Nephew

Winter Molo

Nieuwe collectie Molo

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , ,
One Response to Voor jonge fashionistas: Uk & Puck

  1. Pingback: Nieuwe collectie winter meisjeskleding gespot by Uk & Puck | GIRLSLABEL

Back to Top ↑