Ad SquareAd Square


Spelen

Published on november 12th, 2017 | by Karen

0

Origineel meisjes speelgoed gespot!

De kasten, kisten en lades puilen er vaak van uit: speelgoed. Ik wil haast wedden dat dit bij heel veel gezinnen thuis een grote ergernis is. Daarom ben ik altijd op zoek naar meisjes speelgoed waarbij de fantasie van het kind geprikkeld wordt en dat een leerzaam tintje heeft. Dat de kinderen uitdaagt om lekker te spelen in plaats van achter de tablet of televisie te zitten. Maar ook speelgoed dat er prachtig uitziet én waarvan de kwaliteit goed is. 

In de zoektocht naar een webshop die goed aansluit bij onze wensen kwamen we bij Speelgoed en Spel terecht. Wat een super leuke speelgoed shop zeg! Speelgoed en Spel heeft gave merken die je niet op elke hoek van de straat zult vinden. En dus ook niet in elke webshop. Elke dag zijn ze volop op zoek naar de beste pareltjes in speelgoedland. En dat zie je!

Unieke merken

We spotten een hele bult prachtige merken, zoals Maileg. Verliefd zijn wij! Een muisje in luciferdoosje met matras, deken en kussen? Lieve konijnen en hazen in verschillende maten die je de mooiste kleertjes kunt aandoen? Top kwaliteit, handgemaakt speelgoed en knuffels met accessoires dat ook geweldig staat op de kinderkamer.

Nog zo’n prachtig merk is Adora, want de babypoppen bieden gegarandeerd uren speelplezier. Elke babypop is 33 cm groot, heeft een zacht lijfje en kan zelf zitten dankzij haar verzwaarde billen. En is ze vies geworden? Geen probleem, de babypoppen kunnen in een kussensloop gewoon in de wasmachine!

Rechtstreeks uit het laboratorium van de Mad Scientist komt het meest revolutionaire en tofste speelgoed: MadMattr. Een super zacht soort klei die makkelijk door je handen glijdt, maar je ook eenvoudig in elkaar kan drukken, modelleren, kneden, uitrekken en boetseren tot de leukste vormen en figuren. Ennnn, klei van MadMattr droogt nooit uit, hoe lang het ook uit de verpakking is.

Heb je de gave DYI tent van PL-UG al gezien? Bouw zelf je mooiste tent met de Tent Kit en gebruik de dingen om je heen, zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Dat noemen wij nog eens ideaal. En in die tent maak je natuurlijk gebruik van de superleuke snackboxen, bekers en borden van Tyrrell Katz.

We kunnen nog even doorgaan, maar beter neem je zelf een kijkje in de unieke webshop vol met origineel meisjes speelgoed van:

Speelgoed en Spel

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑