Origineel speelgoed met korting gespot!

12 januari 2018

De kasten, kisten en lades puilen er vaak van uit: speelgoed. Ik wil haast wedden dat dit bij heel veel gezinnen thuis een grote ergernis is. Daarom ben ik altijd op zoek naar meisjes speelgoed waarbij de fantasie van het kind geprikkeld wordt en dat een leerzaam tintje heeft. Dat de kinderen uitdaagt om lekker te spelen in plaats van achter de tablet of televisie te zitten. Maar ook speelgoed dat er prachtig uitziet én waarvan de kwaliteit goed is. 

In de zoektocht naar een webshop die goed aansluit bij onze wensen kwamen we bij Speelgoed en Spel terecht. Wat een super leuke speelgoed shop zeg! Speelgoed en Spel heeft gave merken die je niet op elke hoek van de straat zult vinden. En dus ook niet in elke webshop.

Uniek meisjes speelgoed

We spotten een hele bult prachtige merken, zoals Maileg. Verliefd zijn wij! Een muisje in luciferdoosje met matras, deken en kussen? Lieve konijnen en hazen in verschillende maten die je de mooiste kleertjes kunt aandoen? Top kwaliteit, handgemaakt speelgoed en knuffels met accessoires dat ook geweldig staat op de kinderkamer.

meisjes speelgoed

Nog zo’n prachtig merk is Adora, want de babypoppen bieden gegarandeerd uren speelplezier. Elke babypop is 33 cm groot, heeft een zacht lijfje en kan zelf zitten dankzij haar verzwaarde billen. En is ze vies geworden? Geen probleem, de babypoppen kunnen in een kussensloop gewoon in de wasmachine!

Rechtstreeks uit het laboratorium van de Mad Scientist komt het meest revolutionaire en tofste speelgoed: MadMattr. Een super zacht soort klei die makkelijk door je handen glijdt, maar je ook eenvoudig in elkaar kan drukken, modelleren, kneden, uitrekken en boetseren tot de leukste vormen en figuren. Ennnn, klei van MadMattr droogt nooit uit, hoe lang het ook uit de verpakking is.

meisjes speelgoed

Heb je de gave DYI tent van PL-UG al gezien? Bouw zelf je mooiste tent met de Tent Kit en gebruik de dingen om je heen, zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Dat noemen wij nog eens ideaal. En in die tent maak je natuurlijk gebruik van de superleuke snackboxen, bekers en borden van Tyrrell Katz.

Speelgoed en Spel

meisjes speelgoed

meisjes speelgoed

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...
baby born sister

Review – Baby Born Sister

Een schot in de roos kan ik dit wel noemen, wij mochten deze onwijs toffe pop van Baby Born ontvangen...