Veilige en gifvrije nagellak voor meisjes

26 september 2017

Al vanaf dat Robyn kan praten wil ze nagellak, net als mama. Nu vindt deze mama de ‘echte’ nagellak eigenlijk nog een stap te ver gaan. Laat staan de aceton om het er weer af te krijgen… De meisjes nagellak van Snails is daarom een super oplossing!

In de zomer loopt ze graag met roze gelakte teennagels rond en nu ze een echte kleuter is, wil ze ook de nagels van haar handen lakken. En het liefste natuurlijk zelf. Oefening baart kunst, dus oefenen is zeker wel raadzaam. Samen met haar vriendinnen ‘make-uppen’ ze heel wat af en regelmatig komen ze beneden met allerlei glitters op de wangen en met vegen van kindvriendelijke make-up. Toen ik nog nepnagels had, was Robyn steevast onder de indruk als ik weer met een ander kleurtje thuis kwam. “Zo wil ik het ook”, zei ze, “als ik later groot ben”.

Meisjes nagellak

Maar aangezien deze jongedame vrij ongeduldig is, wil ze niet wachten tot ze groot is en wil ze vandaag roze nagellak en morgen ineens oranje. Dus gelukkig heeft ze geen nepnagels, maar mag ze met Snails aan de slag. Snails is namelijk heel makkelijk af te wassen. Het kan gewoon met water en zeep. Zo snel als ‘safe-nails’ is aangebracht, even snel is het er ook weer afgehaald. Perfect voor de wispelturige jonge meiden.

Echte prinsesjes hebben mooie jurken aan, een tiara op hun hoofd en gelakte nageltjes, volgens Robyn. En vanaf nu kan ze een echte prinses zijn en helemaal los gaan met het nagels lakken. Voor iedere outfit een andere kleur. Alle nagellakpotjes hebben een schattig elastiekje met strikje erom, die je ook nog eens perfect kan gebruiken als ringetje. En zo ontstaat dus een fashionista in de dop.

Kindernagellak Snails

De nagellak van Snails ruik je niet en er zijn geen chemische middelen gebruikt, dus je kunt dit echt met een gerust hart gebruiken. Zelfs de verpakking is recyclebaar. Dus Snails ziet er niet alleen lief uit, het is ook een lief product. Er zijn allerlei leuke en lieve kleuren te verkrijgen.

nagellak, veilige nagellak, kindernagellak, snails

meisjesnagellak, kindernagellak, snails, beauty meisjes, mamablog, meisjesblog

meisjesnagellak, kindernagellak, snails, beauty meisjes, mamablog, meisjesblog, nagellak, veilige nagellak, kindernagellakDelen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...
badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...