Review – Sister styling Head Princess van Baby born

1 december 2023

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft meer…. De Sister Styling Head Princess, dit is een hoofd waar je heerlijk op los kunt gaan. Heb jij thuis een make-up artist of hairstylist in de dop zitten dan weet je zeker dat je met dit speelgoed helemaal goed zit! Wij kregen deze pop opgestuurd en onze meiden werden hier heel blij van.

Shop hier je eigen Sister Styling Head Princess

Unboxing Sister Styling Head Princess

Het uitpakken van zo’n doos blijft toch altijd een feestje he, je weet nooit wat je allemaal tegenkomt en zo ook bij deze Sister Styling Head Princess. Er kwam een tiara tevoorschijn en twee zakjes die je nog moest uitpakken. In de zakjes zaten haaraccessoires, een borstel, make-up maar ook nog diamanten. Met die diamanten kon je haar shirt en tiara versieren maar ze kunnen ook als oorbellen ingestoken worden.

Blijf eindeloos de mooiste creaties maken

Toen alles zorgvuldig uitgepakt was konden we verder… Er moest natuurlijk eerst wat make-up op het hoofd gesmeerd worden. Het werd een paarse oogschaduw en ook de lippen kregen nog een laagje. Daarna was het tijd voor de haren. Eerst een knot met klemmetjes en de tiara bovenop. Toen toch weer alles eruit want het moest iets met twee vlechten worden.

Bekijk hier meer leuk speelgoed voor meiden

En dat is nou het mooie aan deze Sister Styling Head Princess. Doekje erover, borstel door het haar en je begint weer van voor af aan. Iedere keer kun je opnieuw iets moois creëren, laat je fantasie los en maak de mooiste prinses!

Mocht je nog een leuk cadeau zoeken voor de decembermaand. Met deze pop van Baby born heeft je dochter uren speelplezier.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...