hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on november 17th, 2014 | by Colinda

0

Meisjes LEGO is favoriet!

Meisjes LEGO ofwel LEGO® Friends spreekt veel meisjes aan. De serie combineert klassiek LEGO bouwspeelgoed met scènes uit het leven van alledag. De sets en thema’s zijn opgebouwd rond vijf goede vriendinnen, elk met een eigen, unieke persoonlijkheid, die wonen in een mooie stad met allerlei dieren om te verzorgen, winkels om te bezoeken en huizen om in te wonen. Dit zijn natuurlijk de onderwerpen wat de meiden van nu zeker aanspreekt. LEGO stimuleert de fantasie en de meiden hier kunnen er urenlang mee spelen. Soms alleen, maar vaak ook met vriendinnen.

Bekijk hier het leukste meisjesspeelgoed >>

Meisjes LEGO

Keer op keer worden er met meisjes LEGO nieuwe avonturen bedacht. Favoriet is zeker het LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum. In het winkelcentrum kun je van alles vinden, van kleding, sportartikelen tot bruidsjurken. Er is ook een restaurantgedeelte waar ze een lekkere pizza kunnen kopen en na een dagje shoppen vinden de LEGO meiden ontspanning in de schoonheidssalon. Ook is er een cabine voor pasfoto’s en een catwalk waar een liefdadigheids-modeshow wordt gehouden, met een DJ die voor de muziek zorgt.

LEGO Friends

Het leuke is dat je deze bouwstenen kunt bouwen precies zoals aangegeven staat in de beschrijving en dat wordt in het begin zeker ook gedaan. Maar na een poosje krijgen sommige gebouwen toch een eigen plekje en een eigen vorm, doordat ze er weer iets nieuws van bouwen. Dat is plezier hebben en creatief bezig zijn in één.

Bekijk en shop al het leuke meisjes LEGO speelgoed online bij:

Bol.com

—————–LEGO_Friends_Heartlake-Winkelcentrum-online-kopen-meisjes-lego-lego-friends

 LEGO_Friends_Heartlake-Winkelcentrum

LEGO_Friends_Winkelcentrum

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑