hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kinderfeestjes kinderfeestje ideeën, meiden kinderfeestje, meisjesfeest

Published on mei 16th, 2018 | by Karen

1

TOP 5 meiden kinderfeestje

Hieperdepiep! Je mag weer een meiden kinderfeestje organiseren. Want het maakt niet uit hoe oud je dochter wordt, elke verjaardag blijft speciaal. Misschien wordt het juist leuker, want je dochter kan helpen met organiseren en versieren. Maar wat zijn op dit moment de leukste feestjes voor meiden? Wij hebben vijf leuke meiden kinderfeestje gespot!

Top 5 Meiden kinderfeestje

Unicorn party: deze hoort sowieso op nummer één te staan! Ik ken in ieder geval geen een meisje dat niet gek is op Unicorns. Oké, zelf vind ik dat ook super leuk! Versier de kamer met de mooiste Unicorn ballonnen, slingers en cake toppers. Met de cookie cutter kunnen de meiden zelf hun koekjes maken en versieren. En ze maken hun eigen eenhoorn van een ballon! Succes gegarandeerd!

Zeemeermin zwemmen: vroeger vond ik het altijd leuk om te gaan zwemmen met een kinderfeestje. Tegenwoordig doen we daar een schepje bij bovenop: een zeemeermin zwemfeestje! Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er tijd voor een snoepje of een zakje chips. Tijdens het feestje zullen de basis technieken van het zeemeermin zwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen en gaan de onderwaterlichten aan!

Kinderfeestje ideeën genoeg

Dans feestje: Is jouw dochter een meisje dat niet stil kan zitten? Dan is een dans feestje wat voor haar! Het kinderfeestje is een swingende dansworkshop dat gewoon thuis kan plaats vinden. De kinderen leren tijdens de workshop een choreografie aan, afgewisseld met spelletjes. Het laatste kwartier nodigen we alle ouders uit zodat de kinderen aan het einde van het feestje ook daadwerkelijk een optreden hebben en kunnen laten zien wat ze geleerd hebben! Daarnaast krijgen alle kinderen een dansdiploma. Dit wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Escape Room Feest: Room Escape is de hit onder de kinderfeestjes van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Super spannend!

Prinses voor een dag: Wil je graag voor een keer prinses voor een dag zijn? Dat kan. Vier je prinsessenfeestje in een koninklijk paleis. Met vriendjes en vriendinnetjes speuren door 300 jaar oude gangen en kamers. Wandelen door sprookjesachtige tuinen.

Hieperdepiep voor Hieppp!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp. Alles is hier aanwezig om van ieder feestje een groot feest te maken!

Lees ook: 10 tips organiseren meidenfeestjes >>
Lees ook: 5 leuke jongensfeestjes >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.girlslabel.com/meiden-kinderfeestje/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter2k

Tags: , , , , , , , , , , ,
One Response to TOP 5 meiden kinderfeestje

 1. Pingback: Aan de knutsel met Kidsdinge | Meisjesdingen | Girlslabel

Back to Top ↑
 • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

 • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

 • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook14k
 • GOOGLE1k
  https://www.girlslabel.com/meiden-kinderfeestje
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter2k