TOP 5 meiden kinderfeestje – dit zijn de leukste feestjes

16 mei 2018

Hieperdepiep! Je mag weer een meiden kinderfeestje organiseren. Want het maakt niet uit hoe oud je dochter wordt, elke verjaardag blijft speciaal. Misschien wordt het juist leuker, want je dochter kan helpen met organiseren en versieren. Maar wat zijn op dit moment de leukste feestjes voor meiden? Wij hebben vijf leuke meiden kinderfeestje gespot!

Top 5 Meiden kinderfeestje

1. Unicorn feestje

Unicorn party: deze hoort sowieso op nummer één te staan! Ik ken in ieder geval geen een meisje dat niet gek is op Unicorns. Oké, zelf vind ik dat ook super leuk! Versier de kamer met de mooiste Unicorn ballonnen, slingers en cake toppers. Met de cookie cutter kunnen de meiden zelf hun koekjes maken en versieren. En ze maken hun eigen eenhoorn van een ballon! Succes gegarandeerd!

2. Zeemeermin feestje

Zeemeermin feestje: vroeger vond ik het altijd leuk om te gaan zwemmen met een kinderfeestje. Tegenwoordig doen we daar een schepje bij bovenop: een zeemeermin zwemfeestje! Het gehele zwembad staat tot de beschikking van de kinderen en tussendoor is er tijd voor een snoepje of een zakje chips. Tijdens het feestje zullen de basis technieken van het zeemeermin zwemmen worden aangeleerd. Daarnaast zal er een loopbrug in het water liggen en gaan de onderwaterlichten aan! Thuis versier je het huis met de leukste zeemeermin feestartikelen.

Kinderfeest ideeën genoeg

3. Dansfeestje

Dansfeestje: Is jouw dochter een meisje dat niet stil kan zitten? Dan is een dans feestje wat voor haar! Het kinderfeestje is een swingende dansworkshop dat gewoon thuis kan plaats vinden. De kinderen leren tijdens de workshop een choreografie aan, afgewisseld met spelletjes. Het laatste kwartier nodigen we alle ouders uit zodat de kinderen aan het einde van het feestje ook daadwerkelijk een optreden hebben en kunnen laten zien wat ze geleerd hebben! Daarnaast krijgen alle kinderen een dansdiploma. Dit wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!

4. Escaperoom feest

Escape Room Feest: Room Escape is de hit onder de kinderfeestjes van dit moment. Een Room Escape game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Super spannend!

5. Prinsessenfeest

Prinses voor een dag: Wil je graag voor een keer prinses voor een dag zijn? Dat kan. Vier je prinsessenfeestje in een koninklijk paleis. Met vriendjes en vriendinnetjes speuren door 300 jaar oude gangen en kamers. Wandelen door sprookjesachtige tuinen. Ontvang de meisjes eerst thuis en versier het huis met een prinsessen thema

Hieperdepiep voor Hieppp!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp. Alles is hier aanwezig om van ieder feestje een groot feest te maken!

 

 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

101 perfecte meisjes kinderfeestje organiseren

Je dochter is jarig, dus dat moet zeker gevierd worden! Dit doe je natuurlijk met een bijpassend kinderfeestje. Het perfecte...
picknick kinderfeest meisje

Kinderfeest; een avontuurlijke picknick

Het is wat met die kinderfeestjes tegenwoordig. De een viert het nog uitbundiger dan de ander. Hoe vier je het? Met...
P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...