WIN een prijzenpakket voor Mary Poppins Returns

19 december 2018

Toen ik hoorde dat Mary Poppins weer op het witte doek zou komen, maakte mijn hart een klein sprongetje. Want jeetje, wat heb ik die film vroeger vaak gekeken. En ik bleef hem fantastisch vinden. Toevallig zagen mijn man en ik de trailer van deze Mary Poppins film in de bioscoop. Dus ik was meteen helemaal benieuwd en enthousiast.

Alle winacties op een rij >>

mary poppins returns, mary poppins bioscoop, mary poppins film, mary poppins winactie, mary poppins prijzenpakketEindelijk weer een Mary Poppins film

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (NL: Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda (NL: Stefan de Kogel), is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Nu in de bioscoop

Vanaf vandaag draait de Mary Poppins film in de bioscoop. Aangezien ik zelf heel enthousiast ben, is Robyn ook helemaal nieuwsgierig. Gelukkig is er dus ook een Nederlands gesproken film. Dat vind ik meestal net iets minder leuk, maar voor Robyn is het perfect. Dus ik voel een moeder-dochter uitje aankomen.

mary poppins returns, mary poppins bioscoop, mary poppins film, mary poppins winactie, mary poppins prijzenpakket

WIN een prijzenpakket van Mary Poppins Returns

Om het echte Mary Poppins gevoel te krijgen, mogen wij in samenwerking met Disney een super gaaf prijzenpakket weggeven. De winnaar ontvangt:

  • Handschoenen
  • Kop en schotel
  • Sjaal
  • Tas

Met dit mooie prijzenpakket kom je meteen in de stemming voor deze gezellige familiefilm. Een leuk uitje voor kerstvakantie!

Nog meer goed nieuws. We geven dit prijzenpakket niet 1x maar wel 3x weg. Ook op Facebook en Instagram wordt deze winactie gedeeld en we kiezen dus per kanaal 1 winnaar. Vergroot je kans door via alle kanalen mee te doen.

De winnaar heeft het prijzenpakket inmiddels ontvangen.

mary poppins returns, mary poppins bioscoop, mary poppins film, mary poppins winactie, mary poppins prijzenpakket

 

De leukste uitjes voor het hele gezin >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
35358_171673_st_sd-high

Filmtip! Mean Girls 2 + winactie!

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...