Persoonlijke Lottie poppen voor ieder meisje

15 november 2017

Meisjes en poppen. Die twee gaan vaak hand in hand. Mijn dochter vindt het geweldig écht iets voor zichzelf te hebben en haar popje zo goed mogelijk te verzorgen. Maar ook om lekker tegen te kletsen en de mooiste avonturen samen te delen. Wat ik vaak jammer vindt van de barbie-achtige poppen is dat ze er zo volwassen uitzien. Maar deze Lottie poppen zijn het helemaal volgens de meisjes!

Bekijk ook: het leukste speelgoed voor meisjes >>

Lottie poppen

Maar ken jij de Lottie poppen al? Lottie ziet er uit als een meisje van 9 jaar, met bijbehorende  uitstraling en uiterlijk. Geen hoge hakken, geen make-up en geen sieraden. Daardoor herkent elk jong meisje zich in Lottie poppen. En ze stimuleert kinderen hierdoor kind te zijn, een positief zelfbeeld en te genieten van hun kindertijd.

Lottie poppen, speelgoed poppen, poppenhuis, speelgoed en spelDankzij haar lengte van 18 cm is ze superschattig en kan ze overal mee naartoe. De verpakking is zo ontworpen dat je deze kunt gebruiken als opbergdoosje. Elk doosje is in het thema van de bijbehorende Lottie pop ontworpen. En extra leuk: ze kan écht op haar eigen benen staan! Speelgoed en Spel heeft meerdere Lotties in het assortiment: rood, blond of zwart haar, een ballerina of schoolmeisje, lang of kort haar, met of zonder bril.

Meisjes poppen

En naast de poppen, zijn er ook super leuke (uitbreidings) accessoires bij te vinden. Lottie kan gaan kamperen, kanoën, schilderen, picknicken en paard rijden. Zoals jouw meisje dat zelf ook doet. Helemaal top (en nieuw in het assortiment) vinden we de boomhut! Die willen we zelf ook wel in de tuin, met glijbaan, geheime trap, een echt werkende schoppen en een prachtig kleurrijk uiterlijk.

Meisjesspeelgoed WINNEN!

Je kan natuurlijk zo’n prachtige Lottie pop kopen met 5% korting, maar je kan ook meedoen met onze winactie! We mogen van Speelgoed & Spel de supergave Lottie Treehouse én de Lottie pop Muddy puddles weggeven! WAUW!! Wat een spetterende prijs, t.w.v. € 90,-! Laat hieronder je gegevens achter of doe mee met de Like & Share winactie op Facebook en Instagram. Woensdagavond 22 november maken we hier op Girlslabel de winnaar bekend.

De winnaar heeft inmiddels haar prijs ontvangen!

Lottie poppen, speelgoed poppen, poppenhuis, speelgoed en spel

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

topitm-1

Review – Cre-A-tures olifant & unicorn

Ben je op zoek naar een leuk en schattig vriendje voor je kind? M’n dochter Lott kreeg deze leuker Cre-A-tures...
meisjes speelgoed

Review – Mama Surprise Cavia

‘Dit is zó cute!’, horen we hier al dagen. Waar dit over gaat? Over Mama Cavia. Want met de speel...
1000020130

Poppenmeisjes opgelet! – Baby born WINACTIE!

Is jouw kleine meisje ook zo dol op poppen? En dan met name poppen die dingen kunnen zoals echte baby’s....