Nog geen genoeg van L.O.L. Surprise? Mooi!

26 februari 2019

De meisjes lijken geen genoeg te kunnen krijgen van L.O.L. Surprise. Logisch, want er zijn zo veel verschillende poppetjes en accessoires dat je niet snel iets dubbel hebt. Na de poppetjes en de ‘pets’ is het nu tijd voor de ‘hairgoals’ Deze popjes hebben haar, kortom, nog meer speelplezier want we kunnen nu ook nog lekker kammen terwijl we ze stylen. En jij kan deze nieuwe collectibles winnen. Dus wil jij de allernieuwste LOL Surprise winnen? Lees dan snel verder.

Het leukste speelgoed voor meisjes >>

LOL Surprise #Hairgoals Makeover

Leuk, een LOL Surprise winnen, maar in welke serie zitten we inmiddels?Deze nieuwe serie van LOL Surprise heeft weer de bekende poppetjes met hippe accessoires. Maar deze poppetjes hebben een makeover gehad, ze hebben echt haar en ze zit verpakt in een haarlakbus. Deze haarlakbus kan een tasje worden, maar ook een salonstoel of poppenstandaard. Natuurlijk zit deze serie weer vol verrassingen. Speel met water en ontdek kleurveranderingen, vind het geheime bericht en combineer de gave stijlen. Zou toch leuk zijn als jij deze LOL Surprise zou winnen?!

Shop de nieuwe #hairgoals makeover:

lol hairgoals

Robyn en haar collectie

Hier thuis wordt er eindeloos gespeeld met alles van LOL Surprise. En jij kunt nu ook een LOL Surprise winnen. Alleen het uitpakken is al super leuk. Al die kleine zakjes, niet wetende wat er in zit blijft iedere keer weer spannend. Maar aangezien Robyn graag kappertje speelt is dit wel echt een leuke aanvulling. Lekker kammen en de haren versieren met accessoires is een stuk leuker dan de vorige poppetjes. Jij kunt een LOL Surprise winnen zodat je even geen omkijken meer hebt naar je meisje. Er zijn 12 verschillende poppetjes in deze serie, met 15 verrassingen per haarlakbus dus hier is ze wel even zoet mee.

LOL Surprise winnen Girlslabel

LOL Suprise Hairgoals winnen

Heb jij thuis een jongedame die geen genoeg kan krijgen van de L.O.L. ballen? Wil jij deze #hairgoals LOL surprise winnen? Vul dan onderstaand formulier in en fingers crossed. Je kunt ook meedoen met deze winactie op Facebook en Instagram.

Bedankt voor alle reacties. De winnaar heeft de LOL Surprise Hairgoals inmiddels ontvangen.

lol surprise winnen, lol surprise hairgoals, lol suprise meisjesspeelgoed, collectibles

Alle leuke winacties van deze maand >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...