Je kunt nooit teveel knuffelvriendjes hebben!

10 juli 2016

Als het om knuffels en favorieten gaat hebben mijn kinderen altijd een spelletje met me gespeeld. Als er een duidelijke favoriet leek te zijn kocht ik meteen een extra exemplaar om mezelf te redden als er eens een verloren zou raken. Wel zo handig dat je de knuffels dan ook gewoon kan wassen. Beide even fris, even gebruikt en even geliefd. Maar alsof het lot ermee speelt was daarna vrij snel een andere knuffel geliefd. Wij hebben ‘mijm mijm’, ‘baby’ en ‘poes’ meters met ons mee gesleept.

knuffels en poppen, babyknuffels,meisjespoppen

Een knuffel kan een ware vriend en houvast worden voor je kleintje. Het kan gaan om zacht en aaibaar, een lieve uitstraling, een rustgevend geluidje. Het is moeilijk vast te stellen waarom er met de ene knuffel wel een klik ontstaat en met de andere knuffel niet. Ons motto is je kunt nooit teveel knuffelvriendjes hebben. Welke de grootste hit wordt is bijna niet te beïnvloeden. Welke er in huis komen natuurlijk wel! Daarom selecteren we de leukste knuffels en poppen en zetten deze voor je op een rijtje.

Dit keer hebben we lieve knuffels en poppen geshopt in de online schappen van De Gele Flamingo. Een webshop vol hippe en unieke accessoires voor baby’s en kids met een ‘wauw’ gevoel!

knuffels en poppen, babyknuffels,meisjespoppen, done by deer knuffels, sonny angels

1. Sonny Angel 12th anniversary serie (een limited edition!)

2. Elodie details musical toy feather love

3. Ilka white swan wall bust

4. Done by deer trekdiertje Raffi

5. Noodoll pluche toy Ricebonbon

6. Done by Deer knuffel Raffi XL

7. Cinnie konijn knuffel XXL

 

En dan zijn er nog van die geweldige lieve knuffels met geluidjes. Het nabootsen van de hartslag van mama, een lief melodietje, het zijn allemaal dingen die je kleine kunnen helpen bij het tot rust komen voor het slapen gaan. En als ze dan ook nog in zo’n aandoenlijke uitvoering komen zoals dit schaapje, een hondje of dit ezeltje dan ga je als ouder ook vaak over stag. Deze knuffels reageren op het huilen van je kindje en bij schudden activeer je het laatst gespeelde geluid. Dit soort knuffels kunnen ware vriendjes worden door je jaren heen.

Heb je een fijne knuffel gevonden hou er dan ook rekening mee dat je deze ook kwijt kunt raken. Zelf heb ik er dus altijd eentje extra bij gekocht. Collecties veranderen en je wilt voorkomen dat je een ontroostbaar kindje hebt mochten jullie toch onverhoopt de kleine vriend verliezen. En raak je nou een knuffel kwijt die belangrijk is voor je kindje. Kijk dan eens op de site knuffelkwijtsijt of de kleine vriend daar tussen de gevonden knuffels staat. Met wat geluk is een spoedige hereniging zo geregeld.

knuffels en poppen, babyknuffels

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...