Leuke schoencadeautjes voor meisjes

24 oktober 2023

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje. Yes de kids zijn weer helemaal door het dolle heen want ze mogen de schoen zetten. Net als ieder jaar kruip ik weer helemaal in de rol van die man met z’n lange witte baard en zorg ervoor dat de schoentjes van de kids gevuld worden wanneer ze deze hebben mogen zetten. Nu alles duurder word zijn ook de schoencadeautjes een stuk minder interessant. Wij gingen op zoek naar leuke schoencadeautjes voor meisjes.

Schoen zetten

Of de kinderen iedere avond de schoen mogen zetten of niet bepaal je als ouder natuurlijk helemaal zelf. Hier zetten ze hem eigenlijk iedere avond maar zeg ik er nadrukkelijk bij dat ‘Sinterklaas’ echt niet iedere avond tijd heeft om hier langs te komen en ook nog bij andere kindjes langs moet. Dat vinden ze prima, zolang die schoen maar mag blijven staan.

Dan word de schoen de ene keer gevuld met wat lekkers voor het paard en de andere keer een mooie tekening en tot slot gaat het verlanglijstje natuurlijk nog erin zodat Sinterklaas weet wat ze graag zouden willen hebben voor pakjesavond.

In de rol van Sinterklaas

En dan komt mijn taak. Vul-spul voor in de schoentjes regelen, kaartjes terug schrijven met soms de boodschap dat ze toch wel wat beter moeten gaan luisteren! Is die Sinterklaas tijd toch nog ergens goed voor, kunnen we mooi een beetje chantage toepassen 😉 En dan de aanloop tot pakjesavond, het verzamelen van enkele cadeautjes die op het lijstje staan maar meestal ben ik daar al enige tijd op aan het voorbereiden.

Leuke schoencadeautjes

Voor nu delen we leuke schoencadeautjes onder de 5 euro voor in de schoen van je meisje.

Topmodel: Roze, glitters, fluffy accessoires en prachtige plaatjes. Topmodel is hét helemaal voor de meiden. Over het algemeen niet heel goedkoop maar toch vonden wij een paar cadeautjes perfect voor in de schoen.

Snoepgoed: Een lekkere chocolade letter of een zakje pepernootjes, marsepein of iets anders lekkers. De winkels liggen vol met schoensnoep. Deze leuke met choco kruidnootjes, disco crips of een handgedecoreerde letter zijn heel leuk voor in de schoen. Shop ze hier..


Deze snoepzakjes met chocolademix zijn ook heel leuk voor in de schoen.


Kleine zakjes met chocolade balletjes, lieveheersbeestjes of euromunten..

Fidget toys: Oftewel friemel speelgoed. In allerlei soorten en maten verkrijgbaar en de meeste zijn tegen een fijn klein prijsje te koop. Vooral als je hiervoor bij winkels kijkt zoals de Action.

De leukste 5 schoencadeautjes voor meisjes

Putty/Slijm: Welk meisje is er niet dol op. Glibberige slijm of strechty putty. Perfect als klein cadeautje in de schoen.


Glitter slime of glow in the dark slime.. Altijd een succes!

Beauty spulletjes: Meisjes houden ervan om lekker te tuttelen. Van een leuk lipglossje of nagellakje worden ze helemaal blij. Ook een lekkere bruisbal voor in bad of een gezichtsmaskertje vinden meiden over het algemeen leuk om te krijgen. Deze spulletjes koop je onder andere bij bijvoorbeeld Hema.

Vrolijke bruisballen

Knutsel spulletjes: Een velletje stickers, kleurboek, vouwblaadjes, pennen, stiften en ga zo maar door. Super leuke cadeautjes voor in de schoen en heel veel te vinden voor leuke prijsjes.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...
schoencadeau tips, schoencadeau meisje, sinterklaascadeau meisje, sinterklaascadeau

De 5 leukste schoencadeau tips voor meisjes

Hoe vaak mogen ze bij jullie de schoen zetten? Wij proberen 2x in de week te hanteren, maar ik merk...