hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen leuk meisjesspeelgoed, ariel, de kleine zeemeermin, hasbro zeemeermin

Published on januari 2nd, 2019 | by Mi-choe

0

Leuk meisjesspeelgoed voor girly girls

Aan nieuw speelgoed geen gebrek tijdens de decembermaand. Robyn showt haar favorieten. Dit is echt leuk meisjesspeelgoed voor girly girls. Als je thuis een meisje hebt dat van typische meisjesdingen houdt, dan zal ze zich hier vast goed mee kunnen vermaken.

Shop hier meisjesspeelgoed >>

leuk meisjesspeelgoed, ariel, de kleine zeemeermin, hasbro zeemeermin, ariel hasbro, ariel speelgoed

Ariel kan echt zwemmen

Met stip op nummer 1 stond dit jaar Ariel van Hasbro op Robyns verlanglijstje. Deze Ariel kan namelijk echt zelf zwemmen. Zodra Ariel in het water ligt, doen de sensoren hun werk en gaat de staart heen en weer. Zo zwemt ze het hele bad door. Ze kan op haar buik en op haar rug zwemmen. Helaas hebben we zelf geen bad en moest Ariel het bij ons in een bak met water doen. Maar inmiddels is Robyn ook met haar in een groot bad geweest en dat vond ze geweldig. Ariel is een blijvertje! Shop je eigen Ariel hier.

leuk meisjesspeelgoed, ariel, de kleine zeemeermin, hasbro zeemeermin


De schoenenverslaving begint al vroeg

I love Shoes van Ravensburger is echt iets voor de kleine schoenenfans. Robyn had al op zeer jonge leeftijd een fascinatie voor mijn pumps. Regelmatig trof ik haar boven aan, terwijl ze stiekem mijn schoenen paste. Nou ja, stiekem… Ik hoorde t getik van rondrennende hakken dwars door het plafond heen.

i love shoes, ravensburger speelgoed, ravensburger, speelgoed schoenen, knutsel speelgoed, zelf schoenen ontwerpen

Maar deze schoenenset. is dus niet om te dragen, maar om pumps te versieren. De schoenen bestaan uit verschillende losse onderdelen en kleuren, zo kun je echt je eigen draai er aan geven. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende enkelbandjes en allerlei vrolijke versiering. Je kunt alles pinnetjes er gewoon weer uithalen, dus je kunt blijven combineren. Robyn vindt het ook leuk om dit samen met een vriendin te doen. Lekker samen fröbelen en kletsen.

i love shoes, meisjes speelgoed,  ravensburger

i love shoes, leuk meisjesspeelgoed, ravensburger meisje, ravensburger

i love shoes, leuk meisjesspeelgoed, ravensburger meisje, ravensburger

Nog meer leuk meisjesspeelgoed

Girly Girl speelgoed, leuk meisjesspeelgoed, meisjesdingen, mandala designer, hasbro, twitsy petz, ravensburger, babypop donker

Twisty Petz

Baby Alive

Mandala Designer Fashion

Kortom, er is genoeg leuk meisjesspeelgoed. Veel meisjes houden van knutselen, tekenen en andere creatief tijdverdrijf. Laat de fantasie de vrije loop en geniet van de mooie resultaten. En natuurlijk zijn er ook veel poppenmoedertjes onder de jonge meiden. Maar hoe leuk is het, als je dochter een donkere pop heeft. Misschien lijkt ze er zelf wel op? Of misschien is juist de diversiteit leuk en leerzaam?!

LEES OOK:

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑