Leren tekenen met How to Draw

20 november 2017

“Wauw mama!!! Is dat voor mij?” vraagt Isabelle als ze terug komt van hockeytraining. Een vrolijke ge├»llustreerd doosje ligt op tafel. “Wat is het, wat is het?” Nieuwsgierig bestudeerd ze de ‘ How to Draw’ tekenset van Tiger Tribe.

Leren tekenen

“Eerst douchen en eten, daarna mag je het open maken!” zeg ik. Ons dametje heeft zich nog nooit zo snel in de pyama gehesen als die avond.

leren tekenen,  how to draw, tiger tribe, meisjesspeelgoedVol enthousiasme klapt ze het doosje open. Verrast kijkt ze naar de inhoud. Een vrolijk doosje met een een stap-voor-stap instructieboekje, kleurpotloodjes in leuke kleurtjes, een puntenslijper en een gum. Aan de andere kant zit een tekenboekje met ruitjespapier zodat er op schaal getekend kan worden.

Isabelle bladert door het instructieboekje en kiest de prinses uit om na te tekenen. Wel op een gewoon blaadje en haar eigen stiften want ze wil het tekenboekje en de potloodjes nog even netjes houden. “Kijk mam, het gaat super!” Ook ik moet er aan geloven. Isabelle kiest voor mij de zeemeermin uit. En eerlijk is eerlijk, ook ik krijg er lol in! Door de ruitjes is het makkelijk om op schaal te tekenen. Inmiddels is het ruim na bedtijd dus we ruimen de spullen weer netjes op. Alles bij elkaar zodat er niets rond kan slingeren.

leren tekenen,  how to draw, tiger tribe, meisjesspeelgoed

Urenlang speelplezier

De volgende dag uit school pakt Isabelle haar How to Draw-set direct weer uit de kast! Ze heeft de smaak te pakken! De illustraties zien er geweldig uit en het thema sprookjes spreekt haar erg aan. Ze kan kiezen tussen Prinsessen, ridders, eenhoorns en nog vele andere voorbeelden. Sommige illustraties zijn wat uitdagender dan anderen maar dat maakt de set alleen maar leuker. Als we later die middag bij oma op bezoek gaan gaat de set mee. Het is een dikke hit!

Het leuke speelgoed van Tiger Tribe koop je hier

how to draw, leren tekenen, knutselen meisjes, meisjescadeau

leren tekenen,  how to draw, tiger tribe, meisjesspeelgoed

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer...
feest kinderfeest kadootjes meisjes

Cadeau tips voor meisjes van 7 jaar.

Bij verjaardagen horen cadeautjes maar met drie meiden in huis heb je al snel genoeg van alles staan. Toch vinden...