Leandra’s leukste herfst items

18 september 2022

Je kunt er van alles van vinden maar ik moet zeggen dat het ook echt weer heerlijk vind dat de koudere dagen voor de deur staan al mag die regen best weg blijven.
Je kind en jezelf weer aankleden in laagjes en alles op elkaar afstemmen is toch wel wat ik het liefste doe. In mijn zoektocht naar de leukste herfst items stuitte ik op een aantal leuke artikelen die ik graag met jullie deel.

DIY; Herfst schilderij knutselen

Ook is de herfst volledig in mijn straatje met mijn lievelingskleuren. De combinaties van warm bruin, sfeervol beige in combinatie met zacht ecru en stoer zwart liggen sowieso compleet in mijn straatje. Om je niet meteen van die zomerse wolk te kicken begin ik eerst met de wat zachtere kleuren uit te lichten zodat we rustig op kunnen bouwen naar die koude winter. We zullen er toch aan moeten geloven. Zegt ze terwijl ze met een warme cappuccino onder een dekentje op de bank ligt.

Niks mis met twinnen

Oh wat is het toch fijn als de kleuren bij elkaar kloppen en daarbij zijn de artikelen zowel los als samen goed te combineren maar ook door er een kleur accent zoals ecru of juist zwart toe te voegen creëer je een totaal andere uitstraling aan de look van je kind en of dat van jezelf natuurlijk want met een beetje twinnen is nog steeds niks mis.

Bruin laarsje stip ; van pauline
Beige laarsje stip; shoesme
Beige laarsje bloem; lil atelier

Paraplu ‘s ; brellie’s
Paraplu oortjes; van pauline

Bovenste 2 jasjes; mango kids
Bovenste jasje; lil atelier

De leukste herfst items

Wat er volgens mij echt niet kan ontbreken in de garderobe van je opgroeiende kind is een goede maar vooral leuke en warme regenjas. Helemaal als je zo’n kind hebt als ik die graag buiten is en een klein buitje niet erg vind. Een grote hit hier in huis zijn toch wel de regenlaarsjes. Het liefst trekt ze hier thuis niks anders meer aan. De voordelen van die regenlaarsjes zijn toch wel dat ze makkelijk zelf aan te doen zijn en ze kunnen met gemak tegen een sprong in een plas water, het zijn toch kinderen hé!
Een paraplu wordt hier nog niet gebruikt maar kijk deze enige exemplaren eens, je zou ze toch het liefst ook voor jezelf aanschaffen. Niks geen saaie zwarte trieste paraplu’s meer.
Ben jij al voorbereid op de aankomende herfst dagen?

Leandra

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kleurrijke regenjasjes voor meisjes, regenkleding voor kinderen

Kleurrijke regenjasjes voor de herfst en meer….

Het mooie zomerweer is helaas alweer voorbij. Misschien krijgen we nog een paar mooie dagen, maar we moeten ons alweer...
regenlaarsjes, regenlaarsjes kind, go bananas, go bananas laarsjes, go bananas regenlaars, kinderlaarsjes, kinderregenlaarsjes, leuke regenlaarzen voor kinderen

Spetter spetter spat, mijn voetjes worden lekker toch niet nat!

Spetter spetter spat, mijn voetjes worden lekker toch niet nat! Lekker in de plassen stampen en dansen in de regen...
herfst schilderij, herfst schilderij knutselen, knutsel tips

DIY: Herfst schilderij knutselen

Hey allemaal, welkom bij ‘Fun met Fay en Jez’. Vandaag gaan we een herfst schilderij knutselen. Uit voorzorg kun je...