DIY: Herfst schilderij knutselen

25 september 2021

Hey allemaal, welkom bij ‘Fun met Fay en Jez’. Vandaag gaan we een herfst schilderij knutselen. Uit voorzorg kun je de tafel afdekken met een oud kleed of kranten en eventueel een (verf/klieder) schortje aan. We hebben maar een aantal dingen nodig om dit te maken.

Voor het herfst schilderij heb je nodig:

– Leeg vel wit papier/karton

– Verf

– Stiften/potloden

– Onze hand en vingers

– Stukje touw

– Plakband

Leg het lege vel papier voor je neer en leg je hand met een stukje arm er boven op. Teken nu de omtrek van je arm en hand over (of laat een van je ouders dit doen). Kleur deze dan in, dit word de boomstam.

Zet vervolgens kleine potjes verf klaar en een oude vochtige doek. Nu ga je met je vingertoppen de blaadjes aan de takjes maken. Gebruik niet te veel verf aan je vingers want dan krijg je dikke dotten die niet goed opdrogen. Tussendoor kun je je vingers schoonmaken aan de oude doek.

Als je vindt dat er genoeg blaadjes aan je boom zitten dan leg je je schilderij op een plek waar het even goed kan drogen. Maak als je schilderij droog is bovenaan een lusje met touw en plak deze met plakband op de achterkant vast. Nu kun je je schilderij een mooi plekje geven.

Deel je jouw herfst schilderij met ons op facebook?

Tot de volgende keer,

Liefs Fay & Jez

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

herfst

Leandra’s leukste herfst items

Je kunt er van alles van vinden maar ik moet zeggen dat het ook echt weer heerlijk vind dat de...
meisjeskleding herfst 2021, herfstkleding meisjes, chaos and order, paisly trend, meisjeskleding najaar 2021, herfst 2021

De nieuwe herfst collecties voor 2021

De nieuwste herfst collectie is binnen. Alle kinderkleding merken hebben nu al hun leveringen geleverd (op de wintercollecties na) en deze...