Le Chic jurkje voor de feestdagen

27 november 2017

De feestcollecties hangen nu volop in de winkels in en online in de webshops. Vandaag kwam mijn pakketje binnen: gelijk werd ik enthousiast bij het ontvangen van dit Le Chic jurkje voor de feestdagen! Le Chic heeft wat chiquere kleding in de kinderkledingbranche, chique en in stijl gekleed voor elke gelegenheid, verkrijgbaar in de maten 50 t/m 164.

Tijdens het openen van het pakketje is er een vriendin op visite. Beiden zijn we razend enthousiast! Wat een heerlijk zacht jurkje! Noortje zal dit fantastisch vinden. De vriendin en ik zijn het er beiden over eens: perfect voor de feestdagen, super comfortabel en op elke gelegenheid kan Noortje stralend binnen lopen.

Naast het Le Chic jurkje zit er ook een zwart-wit gestreepte maillot in het pakketje. Deze past perfect bij het outfit, het breekt het contrast.

Jurkje voor de feestdagen

Buiten het feit dat het heerlijk zacht is, is het ook nog eens lekker warm. Vaak zie je mooie kerstjurkjes waar geen mouwen aan zitten, dan gaat er toch vaak een bolero overheen. Bij dit jurkje zijn juist de schouders erg mooi gemaakt. Daarnaast zijn er ook nog andere kleine details die het extra mooi maken. Zo zit er een hartje met Le Chic erin gedrukt en een strikje erboven aan de linkerkant van het jurkje en de rok bevat mooie glitters wat het extra feestelijk maakt! Alles aan deze jurk is mooi afgewerkt.

Als Noortje het pakket ziet is ook zij enthousiast! Ze wil het direct aan en voor haar is de zachtheid echt iets wat opvalt! Noortje zal tijdens de komende feestdagen echt shinen in dit mooie jurkje, thuis, op school en in de kerk.

Na het maken van de foto’s heb ik een boze dochter… Het jurkje moet uit, want het zonnetje schijnt en het is nu echt te warm… En dat wil ze absoluut niet! Ik denk dat dit al genoeg zegt 😉

Het jurkje valt goed op maat. Mijn dochter is 1.15 cm lang en maat 116 zit perfect.

Bekijk nog meer meisjeskleding inspiratie >>

jurkje voor de feestdagen

jurkje voor de feestdagen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

de mooiste jurkjes

Zwieren, zwaaien, rondjes draaien – de mooiste jurkjes

De lente komt eraan en dat betekent dat we weer onze mooiste jurkjes aan kunnen. Laat de beentjes maar weer...
diadeem meisjes haarband

Een feestelijke outfit maar niet voor één dag!

De zomer komt eraan en dat betekent feestjes! In de zomer periode merk je dat iedereen meer zin heeft om...
haarspeldjes en haaraccessoires, haaraccessoires voor meisjes, meisjes knipjes, haarknipjes, lobster love

No bad hair days met Lobster Love

Als meisjes vader of moeder wil je maar al te graag laten zien wat je onder je vleugels hebt. Meisjes...