Een feestelijke outfit maar niet voor één dag!

14 april 2022

De zomer komt eraan en dat betekent feestjes! In de zomer periode merk je dat iedereen meer zin heeft om een feest te vieren. Trouwerijen worden veelal in de lente/zomer maanden gevierd en ook bijvoorbeeld de communie valt in het voorjaar. Gelegenheden waar we een feestelijke outfit voor willen hebben.

Tegenwoordig wanneer wij zelf een feestje in het verschiet hebben kijk ik bewust of de kleding erna ook nog doorgedragen kan worden. Niet perse als set maar wel in combinatie met bijvoorbeeld een ander kleding stuk. Voor een feestje mag het allemaal net wat meer chique maar naar school of thuis gaat onze voorkeur toch meer naar casual.

Party time

Binnenkort hebben wij een bruiloft van iemand die heel dicht bij staat. Wij zijn dan met het hele gezin ook de hele dag uitgenodigd. Reden voor een feestelijke outfit! Nu vind ik het toch wel leuk om  op zo’n feestje een beetje chique voor de dag te komen. Wij kiezen dan ook een complete nette set voor de trouwerij.

De kleding die we voor deze dag kiezen kunnen we naderhand wél weer gewoon aan maar dan op een andere manier gestyled. Jez draagt bijvoorbeeld een witte jurk met subtiele streepjes van zilver, goud en koper van Le Big met daarover een rosé gouden jasje van Like Flo. Een echte outfit voor een feestje. Ze zal de jurk in de zomer zonder jasje dragen en het jasje juist weer combineren bij een stoere jeans of short.

Bewuste outfit

Ze gaan we bewust met kleding om en beland het vervolgens niet in de kast om nooit meer gedragen te worden. Ik doe dit niet alleen bij de kids maar ook zeker voor mijn man en mij kies ik een feestelijke outfit uit die we daarna nog kunnen blijven dragen. Vooral omdat je geneigd bent voor zo’n dag toch net iets meer uit te geven dan voor een ‘gewone’ outfit.

Wat is jou fashion tip?

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

img (8)

Prachtige Communiekleding voor die speciale dag

Dit voorjaar doet onze oudste dochter de communie. En uiteraard zijn we al op zoek naar een mooie communiekleding. Toen...
le big outfit broderie kindermode kidsfashion

Mix en Match de mooiste musthaves van Le Big

Gaat jou hart ook sneller kloppen van mooie stoffen, fancy printjes, glitters, hippe borduursels en kekke kleurtjes. Dan zit je...
feestkleding meisjes, Party time girls

PARTY TIME GIRLS

HO HO HO! De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken, de winter! De geur van verse dennenbomen, gezellige...