hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews ses knutselset, ses knutselen, ses mozaiek, ses diamond mosaic, ses meisjes

Published on maart 22nd, 2019 | by Wiljo

0

Knutselen met mozaiek en diamanten

Hier thuis houden we wel van knutselen en Veerle mocht voor het merk SES Creative een aantal leuke knutseldoosjes uitproberen. We trapten af met knutselen met mozaiek. Dat komt goed uit met al die regen! De eerste waar we mee gaan beginnen is het doosje Diamond Mosaik.

Bekijk Noortje’s review over de knutselset  Zeemeermin strijkkralen >>

ses knutselset, ses knutselen, ses mozaiek, ses diamond mosaic, ses meisjes

Knutselen met mozaiek

In het fleurige doosje zitten 8 leuke kaartjes waar allerlei grappige plaatjes opstaan, en ook 6 velletjes met gekeurde plaksteentjes die je er vanaf kunt halen.

Veerle kiest als eerste een kaartje uit met een toverfee en een vliegend paardje erop. Op het plaatje staan lichtere rondjes waar je de steentjes op kunt plakken. Je kunt dit met de kleuren doen die aangegeven staan, maar je kunt het natuurlijk ook naar je eigen inzicht doen en je eigen fantasie gebruiken.

Noortje ging testte een verfset van SES >>

Mozaiek vergt opperste concentratie

Veerle begint flink aan het velletje te peuteren met de steentjes, maar hoe ze het met haar kleine vingertjes ook probeert, het lukt haar niet zelf om de plaksteentjes los te krijgen. Mama’s hulp wordt ingeschakeld en dan gaan we gezellig samen aan het werk. Ik peuter de steentjes los, en Veerle plakt ze keurig op het velletje. Met precieze nauwkeurigheid en haar tong uit haar mond, plakt ze de steentjes op. Knutselen met mozaiek vergt dus concentratie. Na een tijdje is het eerste kaartje klaar en het ziet er echt heel mooi uit. Meteen gaat ze verder met het tweede velletje, 2 vrolijke uiltjes op een tak. En wederom haal ik de steentjes los waarna Veerle de plaksteentjes weer op het kaartje doet. Anders als bij het eerste kaartje, maakt ze nu haar eigen plannetje en gebruikt ze de kleuren die ze het allermooiste vind.

ses creative, ses diamond mosaicDe knutselsets van SES Creative

Na 2 kaartjes is ze er even klaar mee. Knutselen met mozaiek gaat niet zo snel, maar het is wel heel leuk om te doen. Het resultaat is prachtig en hangt op de deur tussen de andere kunstwerken en tekeningen. We hebben een heerlijk middagje gehad en die regenachtige middag is zo prima doorgebracht!

SES Creative heeft heel erg veel leuke knutselsets voor meisjes en voor jongens. Het is een ideaal cadeautje voor verjaardagen en ze zorgen voor een leuke activiteit als bijvoorbeeld het weer een keertje tegenzit.

Gelukkig hebben we nog een aantal doosjes, maar daar gaan we de volgende keer mee aan de slag en dan vertel ik daar ook weer over.

Shop Diamond Mosaic hier.</div>

Op het doosje staat dat het niet geschikt is voor kinderen onder de 3 jaar. Knutselen met mozaiek is echt al wel leuk voor kleuters. Veerle is bijna 5 jaar en het lukte haar niet goed om de plaksteentjes los te krijgen. Ik denk dat een ouder kindje dit wel goed kan. Ik heb haar nu geholpen en het was erg leuk om samen met mijn dochter aan de knutsel te zijn!

ses creative, ses diamond mosaic
Lees hier de leukste speeltips >>

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑