Kinderondergoed, blikvanger for girls!

20 januari 2016

Aan bovenkleding wordt vaak veel aandacht besteed, dit is tenslotte wat je als eerste ziet! Tegenwoordig kunnen de meiden ook met kinderondergoed hun individualiteit uitdrukken.

Kinderondergoed

Moeders die de mooiste rompertjes kopen voor hun babygirl. Kleine kinderen die op school bewegingsonderwijs hebben en in ondergoed de les volgen zien er stuk voor stuk prachtig uit. Het is mooi, maar zeker ook heel belangrijk dat kinderondergoed goed aansluit en dat de kwaliteit goed is. Je wast het tenslotte dagelijks en het moet op de plek blijven zitten. Houd je net als ik van mooi, hip en kwalitatief goed ondergoed? Dan zijn onderstaande webwinkels een paradijs.

Claesens, kinderondergoed, bodybasics4kidz

Bodybasisc

Als eerste kijk ik binnen bij van bodybasic4kidz.com die echt een specialist is op het gebied van ondergoed voor kinderen. Daar zag ik prachtig basic ondergoed waaronder een klassiek setje van ZOIZO ook verkrijgbaar met bijpassende broekjes. Het is zelfs zo mooi dat het jammer is om het onder de kleding te verstoppen 😉 Maar ook leuke pyjama’s voor de meisjes en de mooiste badkleding. Een bijzonder mooie shop met een uitgebreid assortiment aan kinderondergoed. Hier slaag je zeker!

Nieuw ondergoed merk

Verder spot ik bij Kixx online een nieuw ondergoedmerk Xoyou, bestaande uit prachtige basic hemdjes en boxers; allebei in grijsmelange met roze details en in een wit met grijs gestipte jersey met roze details. Voor de tienermeisjes viel mijn oog op een schattig bh-topje met bijpassend broekje van Scotch R’ Rebelle en van Claesen’s een mooie Soft bh met tijgerprint en bijpassende hipsters.

Als laatste heb ik een kijkje genomen in de webwinkel van Kleertjes.com. Hier zie ik verschillende leuke merken voorbij komen. De ondergoed setjes van Vingino bijvoorbeeld, de coole prints en de modische kleuren maken het ondergoed van je kind een ware blikvanger. Maar waar ik zelf erg van houd is de collectie van Petit Bateau, een hoogwaardige kwaliteit een prachtige basic collectie, dit hemdje is toch schattig  en te verkrijgen met bijpassende slip!

Bovenstaande webwinkels zijn gespecialiseerd is in kinderondergoed, hier vind je een breed en diep assortiment van verschillende merken. Wat een geweldig ondergoed is er te verkrijgen! Neem een kijkje en laat je verrassen door de veelzijdigheid in kinderondergoed.

Xoyou ondergoed, kinderondergoed

Mooie basic pyjama in zwart witte stippen van Xoyou

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bodybasics4kidz

Goede body basics zijn onmisbaar!

Aan bovenkleding wordt vaak veel aandacht besteed, dit is tenslotte wat je als eerste ziet! Tegenwoordig kunnen de meiden ook...
eerste bh, eerste beha, eerste bh-tje, eerste bh meisje, wanneer eerste bh

Wanneer is je dochter toe aan haar eerste bh?

Kleine meisjes worden groot, letterlijk en figuurlijk. Mijn kleine meisje van vroeger begint al een klein dametje te worden en...
bodybasics4kidz

Lazy days in PJs

We gaan het pyjama seizoen weer in! Als je het ons vraagt het meest fijne seizoen. De hele dag een...