hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding eerste bh, eerste beha dochter

Published on juli 9th, 2018 | by Jet

0

Wanneer is je dochter toe aan haar eerste bh?

Kleine meisjes worden groot, letterlijk en figuurlijk. Mijn kleine meisje van vroeger begint al een klein dametje te worden en ook haar lichaam groeit mee. De bollingen en tepels beginnen nu echt zichtbaar en echt borstjes te worden. Tijd voor haar eerste bh-tje.

Wanneer is je dochter toe aan haar eerste bh?

eeste bh, tiener bh, boobs and bloomers bhWanneer je dochter een eerste bh nodig hebt, heeft niets met leeftijd te maken en is bij iedereen verschillend. Ieder lichaam ontwikkeld en groeit namelijk in z’n eigen tempo. Maar wanneer heb je dan wel je eerste bh nodig? Als je je zonder bh niet meer prettig voelt, als de tepels en beginnende bollingen door je shirt heen goed te zien zijn of als ze tijdens het lopen of met sporten pijn doen, is het tijd om een bh te gaan dragen.

Speciaal moeder dochter moment

Het is toch een heel speciaal moment voor je dochter maar zeker ook voor jou wanneer je meisje haar hemdje inwisselt voor een beha. Ik wilde hier een feestelijk dagje uit van maken om een leuk ondermode setje uit te zoeken voor haar, maar helaas wilde mijn dochter dit niet. Ze schaamde zich en wilde zeker niet met haar moeder een winkel binnenlopen. Maar toch wilde ze ook wel weer mijn advies, tja pubers, het blijf lastig. Na samen een fijn gesprek gehad te hebben, waarbij ik uitgelegd hebt dat zij zich niet hoeft te schamen, dat veel vrouwen misschien niet tevreden zijn over hun borsten maar dat we het er maar mee moeten doen en dat een leuk ondergoed setje je echt wel blij kan maken, zijn we online gaan kijken wat er verkrijgbaar is.

Welke bh maat

Omdat mijn dochter liever niet in een ‘gewone’ winkel haar eerste bh wilde uitzoeken hebben we besloten om hiervoor online bij Ondermodeshoppen.nl te kijken. We hebben eerst samen de maat opgemeten met een meetlint en daarna hebben we een paar leuke bh-tjes met bijpassende slips uitgezocht. Zo kon mijn dochter thuis rustig alle beha’s passen en kijken welke wel en welke niet lekker zitten. Deze oplossing was een hele geruststelling voor mijn dochter en we hebben samen toch een hele gezellige middag gehad.

Wanneer heb jij met je dochter haar eerste bh-tje gekocht. Was dit een speciaal moment voor jullie beiden? Deel hieronder je ervaring!

Get the Look Girls >>

Lees meer: kindermodeblogs op Girlslabel >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.girlslabel.com/eerste-bh/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter2k

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

 • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

 • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook14k
 • GOOGLE1k
  https://www.girlslabel.com/eerste-bh
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter2k