De 5 leukste kinderfeest thema’s

30 maart 2018

Ik hou van verjaardagen. Oké toegegeven: voor mezelf iets minder want: ik wordt ouder. Maar vroeger vond het altijd al leuk om feestjes te geven en helemaal gelukkig word ik van een verjaardags- of kinderfeestje organiseren! Can’t help myself. Dat ligt vast aan al die mooie feestversiering. Want het is geen tof feest zonder hippe feestversiering! Daarom verklap ik je de vijf leukste kinderfeest thema’s, zodat je zelf lekker inspiratie kan op doen. Let’s party!

De 5 leukste kinderfeest thema’s

1. Gold PARTY

kinderfeest thema's, gouden feestversiering

Voor alle meisjes ’that sparkle all day’. Wat denk je van een Everything Golden party? Stijlvol en met karakter! Vooral leuk voor meisjes die wat ouder zijn. Maak er een fijn kinderfeestje thuis van met prachtige gouden feestversiering. Ballonnen, slingers, hoedjes, confetti en de gouden bekertjes niet vergeten.

2. Cactus PARTY

kinderfeest thema's, cactus kinderfeestje

Niet alleen voor jongens, ook voor meisjes wordt dit cactus feestje wordt meer dan stoer! We spotten super leuke kartonnen cactus bordjes, cactus uitnodigingen, hippe cactus slingers, ballonnen met cactussen (die niet prikken) en zelfs taartstekers (die prikken wel). Je kan dit thema ook combineren met wat gouden feestversiering of gewoon all green gaan.

3. Pastel PARTY

kinderfeest thema's

Ben je (of je dochter) meer een klassiek type? Dan is een Sweet Pastel Party meer dan geschikt! Zachte kleuren en mooie bloemen, we spotten prachtige feestartikelen die je feestje af maken. Heb je bijvoorbeeld deze ‘donut muur’ al gezien? Wie krijgt er nu geen zin bij het zien van deze verrukkelijke donuts?

4. Unicorns & rainbows PARTY

kinderfeest thema's, unicorn feestje, regenboog versiering

Al een tijdje een favoriet bij de meisjes: unicorns. En toevallig passen die unicorns best goed bij de pastel versiering. Maar een ander leuk thema (die je misschien kan combineren met elkaar) is Rainbows! Maak zelf je unicorn ballon en drink ranja uit een rainbow bekertje. Slingers in prachtige (pastel) kleurtjes en unicorn ballonnen maken het Unicorn & Rainbows feestje compleet.

5. Tropical PARTY

kinderfeest thema's, tropisch feestje

Is je meisje in de hoogzomer jarig? Dan is een Tropical kinderfeestje een leuk idee! Maar eigenlijk een nog leuker idee als je dochter juist níét in de zomer jarig is. Want dan heeft iedereen toch wel het meeste zin in een heet feestje! Qua kleur kan je alle kanten op, als het maar vrolijk is. Ga jij voor het tropische flamingo thema of kies je juist voor het tropische fruit thema?

De allerleukste feestversiering voor kinderfeestjes en feestdagen shop je bij De Gele Flamingo

Heb jij nog aanvulling voor onze lijst met kinderfeest thema’s? Let us know! Meer kinderfeest inspiratie >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

101 perfecte meisjes kinderfeestje organiseren

Je dochter is jarig, dus dat moet zeker gevierd worden! Dit doe je natuurlijk met een bijpassend kinderfeestje. Het perfecte...
picknick kinderfeest meisje

Kinderfeest; een avontuurlijke picknick

Het is wat met die kinderfeestjes tegenwoordig. De een viert het nog uitbundiger dan de ander. Hoe vier je het? Met...
P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...