hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest kinderfeest decoratie, kinderfeest thema unicorn, kinderfeest thema unicorn

Published on januari 14th, 2019 | by redactie

0

Waar is dat feestje? Hier! Hier!

Al zijn ze bij ons net jarig geweest, al snel valt het woord ‘feest’ weer. Want meteen wordt er nagedacht over het volgende feest. Wat wordt het thema, wie mag er komen en wat voor cadeautjes komen er op de verlanglijst. Bij ons is het er ingeslopen dat er ieder verjaardag een ander thema is. Misschien omdat ze ieder jaar veranderen qua smaak en we daarin mee groeien. Dus we oriënteren ons alvast op kinderfeest decoratie bij Hieppp.

Maak zelf de uitnodigingen voor het kinderfeest >>

Kinderfeest decoratie per thema

wolken thema feest

Wolkenthema

Niet alleen de nachtlamp van deze bekende wolk is super leuk, ook de kinderfeest decoratie. Mooie pasteltinten en een lief wolkengezicht zorgen voor een vrolijk kinderfeest. Je kan leuke wolkenhangers ophangen en vergeet vooral ook de snoezige servetjes niet.

 

 

 

 

inderfeest decoratie, kinderfeest thema dieren

Dierenthema

Het dierenthema is tijdloos. Dieren zijn altijd een goed idee en staan altijd gezellig. Deze dierenlijn is helemaal compleet. Van rietjes en bordjes tot en met de uitnodigingen, alles in dezelfde stijl. Je kan deze kinderfeest decoratie aanvullen met bijvoorbeeld effen ballonnen voor bij de dierenslinger. En met wat schmink is het feest pas echt compleet.

 

 

 

purr-fect, hieppp

Purr-fect kinderfeest decoratie

Wat een vrolijk thema is dit. Purr-fect heeft kleurrijke decoratie, alles met kattensnoetjes erop. Kies een mooi tafelkleed of uitdeeldoosjes en je kinderfeest is een stijlvol geheel. Ook heel leuk zijn de photo probs. Maak de leukste en de gekste foto’s als aandenken aan het feestje.

 

 

kinderfeest decoratie, kinderfeest thema flamingo, kinderfeest thema flamingoRoze, roze en nog eens roze

Heb jij thuis een jongedame die van roze houdt? Dan is het flamingo thema vast leuk voor haar. Lekker vrolijke, roze decoratie. Je kunt variëren met verschillende tinten roze. Er zijn uitdeelzakjes en papierenbekers vol zilveren glitters. Helemaal girly girly dus. Dus helemaal perfect voor een meidenfeestje.

 

 

Last but not least

En natuurlijk is er ook een unicorn thema. De unicorn blijft een grote hit. Meisjesachtig en feestelijk. Wat ook een aanrader is voor een feestje is de piñata. En laat deze nou toevallig ook als unicorn zijn. Blinddoek op en slaan! Vul de piñata met kleine speeltjes en snoepjes. Wij hebben al een paar feestjes een piñata gehad en de kinderen vonden het geweldig. Leuke uitdeelzakjes om de verzamelde spulletje in te doen en je hebt meteen iets om mee naar huis te geven.

kinderfeest decoratie, kinderfeest thema unicorn, kinderfeest thema unicornBlogger Carola ging voor een unicorn verjaardag >>

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑