Kinderbedden van Petite Amélie

23 april 2018

Wat hebben we weer een prachtige webshop gevonden, vol met de leukste accessoires, decoraties en meubels voor baby- en kinderkamers; Petite Amélie. Zelf vind ik het altijd heel fijn als ik een stukje achtergrond weet bij een merk of een winkel. En bij deze shop krijg je die achtergrond en zo goed zelfs dat je het gevoel hebt dat je mee liep op de Franse brocante markten. Wat krijg je dan bij deze winkel? Brocante items? Nee hoor, dat is slechts de inspiratie bron geweest voor een mooie collectie kinderbedden en slaapkamer accessoires. En wat voor een!

Petite Amélie

Bij Petite Amélie hebben ze de meubels en accessoires ondergebracht in inspiratie volle stijlkamers. Je ziet dus meteen hoe het eruit gaat zien en met welke items je het een vrolijke gezellige sfeer kunt geven. Zelf vind ik het ook heel leuk dat je verschillende elementen kunt kiezen. Kinderbedden met of zonder schuiflade en waarom niet de kleuren onderling mixen? Zo bouw je op een eenvoudige manier je eigen persoonlijke kamertje.

Kinderbedden of grote-mensenbed?

Is je kindje toe aan een nieuw bed en twijfel je bij het aanschaffen tussen een juniorbed of meteen een volledig eenpersoonsbed? Het belangrijkste voordeel van een peuter- of juniorbed is echter dat je kindje er gemakkelijk zelf in en uit kan stappen, omdat het bedje lager is. Daarbij zijn zijhekjes gemonteerd die voorkomen dat peuters ’s nachts uit bed vallen. Tevens is het bed ‘knusser’ en prettiger voor het kind om in te slapen, omdat het qua afmetingen beter past dan een ‘grote-mensen-bed’. De hogere zijkanten geven het kind een beschermd gevoel. Toch twijfels? Op de site van Petite Amélie leggen ze je precies uit wat de voordelen voor je kindje zijn.

Handige uitschuiflade (voor speelgoed of een logeermatras)

Eigen ontwerp kindermeubels

Alle items zijn eigen ontwerp. Daarbij is als inspiratiebron een vintage brocante poppen wandelwagen genomen uit de jeugd van Amélie. Met die sfeer en stijl in het achterhoofd is een eigentijdse, duurzame collectie ontwikkeld voor de inrichting en aankleding van kinderkamers, houten speelgoed en sprookjesachtige kunstwerkjes voor aan de muur.

Dus of je nu aan het shoppen bent voor een nieuwe bed of gewoon op zoek naar mooi gemaakte originele aankleding of misschien wel gewoon het praktische van een dekbedje, bij Petite Amélie zit je altijd goed.

Meer meisjeskamer inspiratie >>

Petite amelie, kinderkamer accessoires, meubeltjes

Petit Amélie art ‘Kleine muis’

Poster art ‘Olifant met ster’ 

Petit Amélie art ‘Beer met knuffelbeer’ 

Poppenhuis

Hobbelpaard

Set van 2 stoeltjes en een tafeltje konijn wit 

Thema kinderkamer natuur >>

Thema meisjeskamer unicorn >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderbehang meisje bloemetjes binnenzoet

Een droomkamer met behang van Binnenzoet

Kleine meisjes worden groot en ook de behoeften veranderen daarin mee. Mijn jongste twee dames sliepen samen op een kamer...
meisjeskamer trend, rotan en oud roze, rotan kinderkamer

Meisjeskamer trend: Rotan met oud roze en warme naturellen

De grootste meisjeskamer trend van 2021: Rotan en oud roze. Is de kamer van je meisje toe aan vernieuwing? Maak...
peuterbed

Wanneer is je kind toe aan een peuterbed?

Kleine kindjes worden groot en op een gegeven moment is je kindje echt toe aan een groter bed. In het...