Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Meisjeskamer Petite amelie, kinderkamers, kinderbedden

Published on juni 19th, 2017 | by Caroline

0

Petite Amélie

Wat hebben we weer een prachtige webshop gevonden, vol met de leukste accessoires, decoraties en meubels voor baby- en kinderkamers; Petite Amélie. Zelf vind ik het altijd heel fijn als ik een stukje achtergrond weet bij een merk of een winkel. En bij deze shop krijg je die achtergrond en zo goed zelfs dat je het gevoel hebt dat je mee liep op de Franse brocante markten. Wat krijg je dan bij deze winkel? Brocante items? Nee hoor dat is slechts de inspiratie bron geweest voor een mooie collectie kindermeubels en slaapkamer accessoires. En wat voor een!

Stijlkamers

Bij Petite Amélie hebben ze de meubels en accessoires ondergebracht in inspiratie volle stijlkamers. Je ziet dus meteen hoe het eruit gaat zien en met welke items je het een vrolijke gezellige sfeer kunt geven. Zelf vind ik het ook heel leuk dat je verschillende elementen kunt kiezen. Met of zonder schuiflade en waarom niet de kleuren onderling mixen. Zo bouw je op een eenvoudige manier je eigen persoonlijke kamertje.

Peuterbed of grote-mensenbed?

Is je kindje toe aan een nieuw bed en twijfel je bij het aanschaffen tussen een juniorbed of meteen een volledig eenpersoonsbed? Het belangrijkste voordeel van een peuter- of juniorbed is echter dat je kindje er gemakkelijk zelf in en uit kan stappen, omdat het bedje lager is. Daarbij zijn zijhekjes gemonteerd die voorkomen dat peuters ’s nachts uit bed vallen. Tevens is het bed ‘knusser’ en prettiger voor het kind om in te slapen, omdat het qua afmetingen beter past dan een ‘grote-mensen-bed’. De hogere zijkanten geven het kind een beschermd gevoel. Toch twijfels? Op de site van Petite Amélie leggen ze je precies uit wat de voordelen voor je kindje zijn.

Handige uitschuiflade (voor speelgoed of een logeermatras)

“Ideaal dat je ze bij Petit Amélie ook denken aan de uitschuiflade. Dan hebben we altijd een plekje voor een kleine logeerpartij.”

Eigen ontwerp

Alle items zijn eigen ontwerp. Daarbij is als inspiratiebron een vintage brocante poppen wandelwagen genomen uit de jeugd van Amélie. Met die sfeer en stijl in het achterhoofd is een eigentijdse, duurzame collectie ontwikkeld voor de inrichting en aankleding van kinderkamers, houten speelgoed en sprookjesachtige kunstwerkjes voor aan de muur.

“Dat gaat nog lastig kiezen worden met zoveel leuke spullen. En de hoeveelheid detail in de kunstwerkjes, bizar mooi! ”.

Petite amelie, kinderkamer accessoires, meubeltjes

Petit Amélie art ‘Kleine muis’

Poster art ‘Olifant met ster’ 

Petit Amélie art ‘Beer met knuffelbeer’ 

Poppenhuis

Hobbelpaard

Set van 2 stoeltjes en een tafeltje konijn wit 

Dus of je nu aan het shoppen bent voor een nieuwe bed of gewoon op zoek naar mooi gemaakte originele aankleding of misschien wel gewoon het praktische van een dekbedje, bij Petite Amélie zit je altijd goed.

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑