Kerstcircus Ahoy, laat je betoveren in de kerstvakantie

22 december 2019

De feestmaand staat weer voor de deur! Dé tijd om erop uit te gaan met je familie, zoals naar Kerstcircus Ahoy in de kerstvakantie? Geniet van spectaculaire, hilarische en innemende acts, uitgevoerd door de absolute top van de internationale circuswereld. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een heus circusorkest. De 49e editie van Kerstcircus Ahoy vindt plaats van 21 t/m 30 december in Rotterdam Ahoy. Wij kunnen niet wachten tot het zo ver is. Gezellig met het hele gezin genieten van een mooie show, dat is een goed begin van de kerstvakantie.

Nog meer leuke uitjes voor het hele gezin >>

Kerstcircus Ahoy, kerstvakantie uittip

Acrobatische verrassingen tijdens Kerstcircus Ahoy

Ieder jaar is er weer met veel zorg een programma samengesteld. Door de unieke en steeds wisselende samenstelling van artiesten is Kerstcircus Ahoy ieder jaar weer anders en vernieuwend.

Bekijk hier welke acts er dit jaar zijn

Ook dit jaar presenteert Kerstcircus Ahoy weer een unieke voorstelling voor jong en oud; met circusnummers van wereldformaat, zoals de duizelingwekkende act de dubbele ‘Wheel of Death’, het jonglerende tango-duo Emily en Menno van Dyke en de bijzondere dierennummers met honden en katten, maar ook het razendsnel paardendressuur van Karl Trunk, acrobatische acts zoals de Moroccan Tumbling Troupe, de adembenemende luchtkunstenares Zoya Barkova en natuurlijk de hilarische grappen en grollen clown Don Christian.

clowns Kerstcircus Ahoy

Afwisseling in het programma

De show duurt ongeveer 2,5 uur. Naast alle uptempo optredens zijn er ook oefeningen vol kracht en souplesse. Dus niet alles is met snelle muziek, ook technische en acrobatische oefeningen waar je met open mond naar zult kijken komen voorbij. De tijd vliegt voorbij en de kinderen kunnen zo waar zo lang stil blijven zitten.

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Komt dat zien! Kerstcircus Ahoy is te zien van 21 t/m 30 december 2019.

En er is meer!

En er is nog zoveel méér te zien, te horen en te doen in en om Kerstcircus Ahoy. O.a. een live circusorkest die alle acts muzikaal omlijst, in de voorpiste van het Ahoy Theater heuse attracties en natuurlijk volop lekkers te eten en te drinken. Kerstcircus Ahoy is dus een echte aanrader voor de kerstvakantie.

Kijk hier welke voorstellingen er zijn

WIN 4 vrijkaarten voor het Kerstcircus Ahoy

Kun jij ook genieten van acrobatische artiesten die door de hele circustent hun spectaculaire stunts en trucks laten zien? Of vind jij de clowns altijd de leukste  artiesten van het circus? Door de unieke en steeds wisselende samenstelling van artiesten is Kerstcircus Ahoy elk jaar weer verrassend.

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit leuke uitje naar  het Kerstcircus wilt winnen. De naam van de winnaar van de 4 vrijkaarten voor de voorstelling op 29 december om 11.30 uur, staat zondagavond 22 december hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: F. Riphagen, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm de vrijkaarten thuisgestuurd krijgt. Heel veel plezier tijdens de voorstelling!

Kerstcircus Ahoy, kerstvakantie uittip

Hier vind je al onze winacties >>

Feestelijke outfits voor de decembermaand >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-5

Breda verkennen met kinderen: topattracties en bezienswaardigheden voor gezinsvakanties

Breda, een levendige stad in het zuiden van Nederland, is rijk aan geschiedenis, cultuur en avontuur. Het is een ideale...
kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...