hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen miniroom, miniroom se, kanindocka pop, miniroom kanindocka, knuffelpop

Published on oktober 18th, 2018 | by redactie

0

Kanindocka pop van Miniroom

Soms kom je een site tegen waar je hart sneller van gaat kloppen. Mijn hart ging sneller kloppen van Miniroom.se. Miniroom is een kwaliteitsmerk uit Zweden, bekend van de meest schattige Kanindocka poppen. De Kanindocka pop hebben een aandoenlijk hoofdje met een vrolijk blosje op de wangen en de welbekende grote konijnenoren. De armpjes zijn zacht en dus ideaal voor kleine kinderhandjes om vast te houden.

Shop hier nog meer leuke meidendingen >>

Miniroom Kanindocka pop, miniroom se, kanindocka pop

Kanindocka pop als kraamcadeau

De pop is geschikt vanaf 0 jaar. Dit maakt het een uitermate geschikt kraamcadeau. Het staat super cute op de kinderkamer want dit popje vraagt erom gezien te worden. Vieze kinderhandjes, gesleep van en naar de crèche en speeltuin, het maakt allemaal niks uit want het meest fijne is dat de pop in de wasmachine kan worden gewassen op 30 graden. Zelfs na het wassen blijft de pop mooi.

Nog meer meidendingen

Naast de poppen heeft Miniroom een geweldige collectie, denk aan mooie dekentjes en kussentjes in pastelkleuren. De dekentjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, heerlijk zacht en van 100% katoen. De stervormige kussens zijn verkrijgbaar in 3 mooie pasteltinten. Stijl de kinderkamer af met een kussen op een stoeltje of op de commode.

Alle producten van Miniroom matchen mooi bij elkaar, het is perfect op elkaar afgestemd. De collectie zal niet snel vervelen omdat mooie rustige pastelkleuren de toon voeren. De Kanindocka pop voldoet aan de CE-markering dit houdt in dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU landen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Veilig en ook nog eens mooi kijk daar worden wij gelukkig van.

miniroom, miniroom se, kanindocka pop, miniroom kanindocka, knuffelpopDeze poppen zijn zo leuk!

Leuke winacties die je niet wil missen >>

Poopsie Slime hype voor meisjes >>

Mooie spullen voor de meisjeskamer >>

 

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑