Zingen, dansen en wakker worden met K3

8 november 2014

Goed nieuws voor de fans van meidengroep K3, want Bigben Interactive brengt maar liefst 3 nieuwe K3 producten uit. Vanaf vandaag zijn de K3 radio/CD speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower verkrijgbaar. Een feest voor elke meisjeskamer! Oya lélé!

K3
K3 is een Vlaams-Nederlandse  muziekgroep. Al jarenlang staat de meidengroep aan de top bij vooral de jongere meisjes. K3 besloot in 1999 mee te doen met de preselecties voor de Belgische inzending aan het Eurosongfestival met het liedje ”Heyah Mama”. Ze kwamen niet door de preselectie heen, maar het liedje werd toch een grote meezinghit. ”Heyah Mama” was het begin van het grote succes van K3 in zowel België als in Nederland. K3 werd alsmaar succesvoller en in 2003 kregen ze zelfs een eigen kinderprogramma op televisie, De Wereld van K3. Ook volgden eigen cd’s, films, musicals, een museum en een uitgebreide productlijn. Ook vandaag de dag is de populariteit van de meiden van K3 onder jonge meisjes nog steeds gigantisch.

K3 wekkerradio

Heerlijk wakker worden met deze fantastische roze Studio 100 K3 wekkerradio! Deze wekker en radio met Josje, Karen en Kristel erop ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit in iedere kinderkamer! Waan je met deze wekker nog meer in de wereld van Loko Le, Engeltjes, Mamasé en Eyo!Ook kun je op de wekkerradio twee alarmtijden instellen en zitten er een “sleep” en “snooze” functie op.

K3 radio /CD speler 

De prachtige draagbare roze Studio 100 K3 radio en cd speler met Josje, Karen en Kristel erop heeft een hele goede muziekweergave en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit in iedere kinderkamer! De radio/CD speler heeft een AUX-ingang zodat de K3 nummers zo van een iPod®, iPhone® of andere MP3 speler kunnen worden afgespeeld op de speler. Met deze speler geniet je nog meer van je eigen K3 CD’s.

K3 Sing-along Sound Tower

Deze fantastische Karaoke Sing-a-long Studio 100 K3 speaker zuil (Sound Tower) met Josje, Karen en Kristel erop heeft een geweldige geluidskwaliteit. Zing mee met al jouw favoriete muziek. Sluit eenvoudig je MP3 speler, smartphone of usb stick aan op de tower en laat je horen! Ideaal voor feestjes en met vrienden. Met deze speler geniet je nog meer van je eigen K3 muziek zoals Loko Le, Engeltjes, Mamasé en Eyo!

K3 wekkerradio, K3 wekker, K3 radio, K3 cd speler, K3 speelgoed

Is jouw dochter ook grote fan van K3 en zou zij ook wel wakker willen worden met K3 of meezingen met alle liedjes van K3? Doe mee met onze winactie en win een K3 wekkerradio of een K3 radio/CD speler. Vul onderstaand formulier in of like&share de actie op onze facebookpagina. Op maandag 17 november staan de twee namen van de winnaars hier op Girlslabel. Succes!

De winnaars zijn: Suzan Tolk – de wekkerradio en Cindy Framke – de radio/cd speler. Van harte gefeliciteerd!. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com  met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie zsm deze geweldige prijzen ontvangen. Heel veel plezier ermee! Oya lélé!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...
snapchat

Wat is nu echt hot onder de tienermeiden? Snapchat natuurlijk!

In een minuut tijd hoor ik minstens 20x pling! Mijn dochter zit weer eens te ‘Snappen’ met haar vriendinnen. Waar...