hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


DIY juf en meester bedankje

Published on juni 20th, 2015 | by redactie

0

Bedankt lieve juf

Binnenkort begint voor veel scholen alweer de zomer vakantie. Inmiddels is het min of meer een gewoonte geworden om een juf en meester bedankje te geven voor de goede zorgen en het leuke schooljaar.

Juf en meester bedankje

Hoe leuk is het om de juf of meester te bedanken met een heel speciaal geschenk; een bijzonder mooie geschenkverpakking met de lekkerste koekjes of cakejes die jouw kind speciaal voor de juf gebakken heeft.

juf en meester bedankje, juffencadeau, afscheidscadeau juf

Gratis DIY juffen bedankje

Brigitte van Jetjes en Jobjes ontwierp eenvoudige gratis meester & juf printable bedanklabels die perfect passen op deze gable box. Versier het doosje met mooi lint, bakkerstouw of masking tape voor een perfecte presentatie! Wat kun je in het doosje doen? Koekjes bakken met de kinderen is altijd een groot succes. Maak je ze voor je de juf of meester dan is dat natuurlijk wel heel bijzonder. Plaats in elke doosje 3 /4 zelfgebakken koekjes, en de juf of meester zal absoluut helemaal blij zijn.

Lees ook: Jaloers op de schooljuf >>

Gezonde school lunch >>

Lees ook: kind met een label >>

Wij kwamen online deze super leuke juffenkaarten en meesterkaarten tegen. Ook leuk om hier iets op te schrijven met een leuke bloem erbij!

afscheidscadeau voor de juf, meesterkaarten, meestercadeau

juf en meester bedankje

Gespot by Mousie.nl

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑