hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs hopeloos verwend meisje

Published on mei 1st, 2018 | by Wiljo

0

Mijn dochter is hopeloos verwend

Je ziet ze soms wel eens lopen, van die hopeloos verwend meisjes met de allerduurste nieuwe jurkjes van de mooiste merken. En als je dan nóg beter kijkt, zie je mij erachter, met een soort waas over mijn ogen en een verlekkerde lach.

Mooie meisjesmode

Ik hou dus van mooie mode, maar helaas, mijn portemonnee niet. Mijn dochter moet het vaak met modelletjes uit de opruiming doen en soms tik ik wel eens een leuk en ooit duur tweedehands jurkje op de kop. Helemaal niet erg, Veerle ziet er altijd keurig uit, maar als ik dan de nieuwste collectie van Oilily, Room Seven, Ninni Vi of Mim-pi voorbij zie komen, zou ik zo graag een geldboom in de tuin willen. En zo struin in alle webshops af tijdens de uitverkoop, verkoopgroepjes op Facebook en de Marktplaats app staat op het beginscherm van mijn telefoon.

Hopeloos verwend

Ook heeft Veerle drie oudere nichtjes die regelmatig met zakken kleding aankomen. Gelukkig hebben mijn schoonzussen een leuke smaak en Veerle wordt volop verwend met kleding, schoenen en soms speelgoed.

Voor speelgoed gaan we regelmatig naar de Action en af en toe de kringloop. De echte mooie dingen krijgt ze voor haar verjaardag of van Sinterklaas. Dan krijgt ze mooie en duurzame dingen, en tussendoor meestal wat kleins dat vaak ook snel stuk gaat.

Je kunt je kind niet teveel verwennen

Maar écht verwennen? Dat doen we door te knuffelen, dicht tegen elkaar aan te liggen als we ‘s morgens net wakker zijn, samen de leukste Disney-films te kijken, koekjes te bakken en samen het eten te bereiden als ze de tomaatjes mag snijden. Dat zit hem niet in kleding en speelgoed, dat zit veel dieper. Verwennen doe je met liefde. Er zijn als je kinderen je nodig hebben. Te troosten als ze ‘s nachts bang zijn. De knietjes te kussen na een val op de stoep. Zachtjes hun ruggetje kriebelen op de bank en nog honderden andere manieren die onbetaalbaar zijn.

Dus is Veerle hopeloos verwend? Ja, enorm! En haar broer ook, vooral met oneindig en onbetaalbaar grote dosissen liefde, knuffels en kusjes, de rest is maar bijzaak.

Maar nu stop ik met mijn blog want de sale is begonnen bij die hippe webshop voor kinderen!

Lees ook: bergen en bergen speelgoed…

Lees ook: mijn dochter is hopelijk verwend >>

Lees ook: typisch meisjesgedrag >>

Lees meer mamablogs >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑