Het leukste speelgoed! – Miniverse Make It Mini Food

25 februari 2023

Van een overheerlijke milkshake zo groot als een duim tot een taart die in een handpalm past: MGA Entertainment moedigt spelen met eten aan met MGA’s Miniverse Make It Mini Food-speelgoed. De eerste twee sets zijn nu verkrijgbaar en iedere verpakking bevat gedetailleerde (miniatuur)ingrediënten om de lekkerste hapjes en drankjes mee te maken.

MGA Entertainment serveert Miniverse Make It Mini Food in de Benelux en stilt de honger naar miniatuurvoedsel.

MGA’s Miniverse

MGA Entertainment introduceert het MGA’s Miniverse-merk in de Benelux en serveert binnenkort twee smakelijke starters: Make It Mini Food Diner Edition en Make It Mini Food Café Edition. Beide sets bevatten hyper-gedetailleerde replica van voedsel en drankjes, waarvan de ingrediënten los verpakt zijn in bijbehorende zakjes, potten of pakken. Liefhebbers kunnen de recepten precies volgen en in een handomdraai een overheerlijke lekkernij op tafel zetten, maar zij kunnen natuurlijk ook volledig los gaan met hun eigen creativiteit. Met de Make It Mini-producten stilt MGA de toenemende honger van liefhebbers van Mini Food, dat steeds populairder wordt. Make It Mini Food biedt een leuke manier voor jong en oud om producten te unboxen, zelf in elkaar zetten en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Café en Diner edition

Een greep uit het smakelijke aanbod van de Café Edition en Diner Edition: aardbeiwafels met slagroom, een overheerlijke citroentaart, mini chocolate chip-koekjes, kleine potjes, donutdoosjes, een minuscuul pak melk met echte vloeistof en nog veel meer. Hoe verleidelijk het ook is om je tanden in deze gerechten te zetten, doe het niet: niets is eetbaar. Er zijn 100 unieke Make It Mini Food-ingrediënten en keukenaccessoires om te verzamelen. Per set (Diner en Café) zijn er 18 verschillende Make It Mini Food-pakketten verkrijgbaar die deze items bevatten. Iedere verpakking is geblindeerd, dus het is altijd een verrassing welk gerecht of welke delicatesse er op het menu staat. 

Make It Mini Food combineert het plezier van doe-het-zelf speelgoed met de toenemende populariteit van miniatuurvoedsel. In juni 2022 werden er maar liefst 43 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd met ‘Mini Foods’ als zoekterm volgens Google Analytics. De keuze van MGA om vol in te zetten op mini is echter meer dan alleen een inhaker op deze trend, want de Make It Mini Food-speelgoedcollecties sluiten aan bij MGA’s missie om kleiner, betaalbaarder speelgoed op de markt te brengen, in reactie op stijgende prijzen en inflatie.

De Make It Mini Food Café Edition en Diner Edition-sets zijn vanaf 22 februari verkrijgbaar. Iedere set bestaat uit 18 bolvormige, geblindeerde pakketten: de Café Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €7.99 en de Diner Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €9.99. Iedere verpakking bevat willekeurige inhoud.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230917_095708

Mijn beste vriend – de BABY born Beer

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één...
nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...