Het ideale nachtlampje voor onze dreumes

16 oktober 2018

Alleen de naam al klinkt vrolijk en met een snufje Frans eroverheen krijg je Olala Boutique®! Olala Boutique® is een Franse fabrikant van babyverzorgingsproducten en biedt producten door ouders ontworpen, geïnspireerd op situaties die ze tegenkomen bij hun kinderen. Na lang onderzoek komt Olala Boutique® met hun eerste creatie en gelijk wat voor creatie! Een prachtig trio setje met nachtlampjes. Wat het nachtlampje zo uniek maakt is dat je een lichtpad kunt creëren door de slaapkamer van de kleine. Zou dit dan het ideale nachtlampje zijn? Ik zal mijn zoektocht eerst even inleiden.

Nog meer hippe accessoires vind je bij Jut en Juul >>

het ideale nachtlampje, olala, olala nachtlamp, nachtlamp konijn

Zoektocht naar het ideale nachtlampje

Sinds kort hebben wij thuis te maken met het gevreesde 18 maanden dipje in de slaap. Google “18 maanden oud dip in de slaap” en welkom in mijn wereld. Nou dipje noem het eigenlijk maar een grote dip! Naast de grote dip heb ik dus ook last van grote wallen, eerder aan te duiden als luchtkussens. Op dit moment moet ik wegblijven van indoorspeeltuinen want voor je het weet springen de kinderen op mijn  ooit frisse gezicht. Oplossingen daar was ik naar op zoek!

Nieuw nachtlampje, nieuwe poging

Nieuwe knuffels, muziekdoosje, nachtlampje van Nijntje, nachtlampje in de vorm van een peertje, een ananas, een appeltje…kortom een hele fruitschaal aan nachtlampjes maar nog altijd geen oplossing. Ineens kwam daar het Olala Boutique® nachtlampje, beetje sceptisch begon ik weer aan een nieuw nachtlampjes avontuur.

Samen met de kleine meid heb ik spelenderwijs de 3 konijntjes een plekje gegeven in haar slaapkamer. Al kletsend tegen het konijntje in haar bedje viel ze rustig in slaap. De volgende ochtend hoorde ik haar weer kletsen tegen het konijntje en werd ze vrolijk wakker.

het ideale nachtlampje, olala, olala nachtlamp, nachtlamp konijn

Het ideale nachtlampje bestaat uit losse lampjes

Het fijne aan dit nachtlampje is dat je ze kan verspreiden door de kamer, mooi zacht licht geven wel 12 uur lang en bovendien makkelijk vast te pakken door kleine kinderhandjes. De lampjes worden niet warm en zijn gemaakt van veilige materialen zodat ze mee in bed mogen. Het lampje is perfect voor later als de kleine meid zelf naar het toilet gaat, ze kan het makkelijk meenemen en zo het lichtpad volgen richting het toilet.

De nachtlampjes kunnen veilig worden opgeladen in 3 uur met de bijgeleverde inductie oplaadunit. Er kan worden gekozen uit nachtlampjes met een inductie oplaadunit, USB of batterijen. Mijn voorkeur ging uit naar de inductie oplaadunit, erg makkelijk in gebruik en geen afval van batterijen.

De zoektocht naar het ideale nachtlampje is voor mij mission accomplished!

het ideale nachtlampje, olala, olala nachtlamp, nachtlamp konijn

 

Shop hier de mooiste accessoires voor de meisjeskamer >>

Lees hier wat onze bloggers schrijven over opvoeden >>

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Vind hier leuke bedden voor de meisjeskamer>>

LEES OOK:

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
kinder en zwemmen, angst

Ik leg het liefst mijn kind aan de ketting

Hoe heerlijk is het als je nog geen angsten kent en overal maar op af stapt, onderneemt of de uitdaging...